Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak szerintem gàz, ahogy...

Csak szerintem gàz, ahogy Párom viselkedett velem? Túlreagálom?

Figyelt kérdés
Elmentünk vendégségbe, kertipartyra. Ő hátra ült a haverokkal én elől maradtam a babàval és 2 percenként szó szerint mindenért odakiabàlt. “Szívem tedd arrébb az árnyékba a gyereket”( akkor sütött oda pont a nap. )Le rúgta a zokniát, már hajoltam le, hogy visszahúzzam”szívem lerúgta a zoknit, észrevetted?” “Ne úgy tedd alá a pokrocot, inkább keresztbe. “ nem akartam mindenki előtt vitázni, de majdnem elbőgtem magam, kétszer is, totál azt éreztem, hogy az idegeneknek úgy jön le, hogy analfabétaként vagyok kezelve, és alkalmatlan vagyok az anyasàgra, pedig 0-24ben én vagyok vele a mindennapokban én oldom meg a dolgokat. Ha nem szólt be a 2-3 óra alatt 30* egyszer sem.
2022. máj. 22. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
"Édesem, talán akkor cseréljünk, én bulizgatok, te meg gyere ide, és vigyázz a gyerekre."
2022. máj. 22. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Én se vitáztam volna mások előtt. Kedvesen mosolyogva odavittem volna a gyereket neki, aztán mentem volna lazítani. Hisz ő úgy is jobban csinálja, akkor csinálja!!!
2022. máj. 22. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Én tuti vissza szóltam volna neki. 😁

Nem reagálod túl,igazad van.

De azért beszéld már meg vele,nem lehet mindig nyelni a dolgokat..

2022. máj. 22. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Gaz h nem vette észre. Legközelebb ne így kezeld, de máshol is problémák lehetnek a kapcsolatotokban ha ezt hagytad ő meg nem tartja ez furcsának
2022. máj. 23. 07:27
 15/15 anonim ***** válasza:
93%

A 3. ilyen beszólásnál ezt tettem volna:

"Tessék drágám, te sokkal jobban bánsz a gyermekünkkel!"

És az ölébe raktam volna a gyereket.

2022. máj. 23. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!