3 hetes a babàm,ès nagyon bukik. Őszintèn van bármi ami segít ezen ,mert hiàba adom a nutriton sűrítőt ès büfiztetm gyakran ,ma is már jött vissza bőven 😌 Előetetem.a gèllel ,de keveset fogad el belőle.Ha többet enne belőle az javít a helyzeten?
Én doktornő javaslatára elvettem a cicit,tápszert kapott utána,mert a nyelőcsőve a kislányomnak, a sok bukástól felmaródott,3 hónaposan már kapnia kellett egy enyhe antibiotikumot,amit a gyógyszertár mért ki grammra pontosan,annyira durva volt a helyzet
A tápszer megoldotta a problémát,2 éves elmúlt.
Savas bukás=reflux
Utána lehet olvasni,elég komoly problémát tud okozni,ha kezeletlen
Igen,mert minden evés után sugárba jött neki vissza az anyatej,ami rendesen savas illatú volt,nyeldekelt,fuldokolt a babám,mire eljutottunk egy magán gyermek orvoshoz,mivel a kislányom háziorvosa,csak legyintett rá,mert hogy teljesen normális ez,hogy a gyermek sugárba bukott,hányt,minden evés után..nem hizott gyarapodott szinte semmit
Majd a másik doki megvizsgálta,és már látszott,hogy a sav kimarta a torkát,már enni sem akart szinte
És ő javasolta,hogy hagyjam abba a szoptatást,irt fel tápszert,és kapott antibiotikumot,amit a gyógyszertár kevert ki grammra pontosan,ezt a tápszerbe kellett napi 2szer belekeverni
3 nap után javult a helyzet,és ez a savas sugárba bukás is megszünt
Azóta is magamra haragszom a legjobban,hogy nem vittem el hamarabb egy normális gyermekorvoshoz,aki nem legyint a gyermekemre
Ki tudja mi lett volna a babámmal,ha nem viszem el..azért szoktam "tanácsolni"ha ilyet hallok,vagy olvasok,ha extrém bukós a baba,feltétlen lássa orvos,főleg ha nem megfelelő ütembe gyarapodik
Én csak azt szeretném,hogy más ne essen ebbe a hibába mint én/mi
Mert van a normális bukás,ami ugye szépen kifolyik a baba szájából
Meg van az,amikor sugárba bukik,hány a baba,ugy hogy még a fal is olyan lesz...nah ekkor feltétlen doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!