Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes a babàm,ès nagyon...

3 hetes a babàm,ès nagyon bukik. Őszintèn van bármi ami segít ezen ,mert hiàba adom a nutriton sűrítőt ès büfiztetm gyakran ,ma is már jött vissza bőven 😌 Előetetem.a gèllel ,de keveset fogad el belőle.Ha többet enne belőle az javít a helyzeten?

Figyelt kérdés

2022. máj. 21. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is rengeteget bukott 3 hetesen a lányom, most 7 hetes. Akkor kiszámoltam a testsúly x 150grammal mennyit "kellene" ennie és elosztottam annyival ahányszor eszik egy nap. Ezt a mennyiséget próbáltam tartani és evés közben is és utána is megbüfiztettem egyszer. Nekünk bevált. :) büfi nekünk vállon és combra fektetve félig döntött helyzetben jött a legjobban.
2022. máj. 22. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Én doktornő javaslatára elvettem a cicit,tápszert kapott utána,mert a nyelőcsőve a kislányomnak, a sok bukástól felmaródott,3 hónaposan már kapnia kellett egy enyhe antibiotikumot,amit a gyógyszertár mért ki grammra pontosan,annyira durva volt a helyzet

A tápszer megoldotta a problémát,2 éves elmúlt.

2022. máj. 23. 14:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem el. A bukás nem hányás.
2022. máj. 23. 15:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Savas bukás=reflux

Utána lehet olvasni,elég komoly problémát tud okozni,ha kezeletlen

2022. máj. 23. 15:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Talán ezt írd bele, hogy egy extrém esetről beszélsz. Ne sugalld azt, hogy egy átlagos bukás miatt át kell térni tápszerre. Ráadásul beleírod, hogy orvos javaslatára.
2022. máj. 23. 15:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagyon bukós babám (orrán száján kijött minden) Beba HA AR tápszert kapott, nem fogta meg a pocakját, azóta max egy minimális jön neki vissza.
2022. máj. 23. 15:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Anyatej helyett kapott tápszert, azért mert bukott?
2022. máj. 23. 18:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen,mert minden evés után sugárba jött neki vissza az anyatej,ami rendesen savas illatú volt,nyeldekelt,fuldokolt a babám,mire eljutottunk egy magán gyermek orvoshoz,mivel a kislányom háziorvosa,csak legyintett rá,mert hogy teljesen normális ez,hogy a gyermek sugárba bukott,hányt,minden evés után..nem hizott gyarapodott szinte semmit

Majd a másik doki megvizsgálta,és már látszott,hogy a sav kimarta a torkát,már enni sem akart szinte

És ő javasolta,hogy hagyjam abba a szoptatást,irt fel tápszert,és kapott antibiotikumot,amit a gyógyszertár kevert ki grammra pontosan,ezt a tápszerbe kellett napi 2szer belekeverni

3 nap után javult a helyzet,és ez a savas sugárba bukás is megszünt

Azóta is magamra haragszom a legjobban,hogy nem vittem el hamarabb egy normális gyermekorvoshoz,aki nem legyint a gyermekemre

Ki tudja mi lett volna a babámmal,ha nem viszem el..azért szoktam "tanácsolni"ha ilyet hallok,vagy olvasok,ha extrém bukós a baba,feltétlen lássa orvos,főleg ha nem megfelelő ütembe gyarapodik

Én csak azt szeretném,hogy más ne essen ebbe a hibába mint én/mi

Mert van a normális bukás,ami ugye szépen kifolyik a baba szájából

Meg van az,amikor sugárba bukik,hány a baba,ugy hogy még a fal is olyan lesz...nah ekkor feltétlen doki

2022. máj. 23. 19:48
 19/19 anonim ***** válasza:
2022. máj. 23. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!