1/10 anonim válasza:
A(z) Linzi egy lánynév. A név Skótzuhany eredetű
2/10 anonim válasza:
Gondolom te a Lindsay névre gondolsz. De az inkább "Lindzi".
3/10 anonim válasza:
Az önmagában is rendes név.:
4/10 anonim válasza:
Nekem a linzer jutna eszembe róla 😀
5/10 anonim válasza:
Ha viszont valóban olyan nevet keresel, amit lehet ennek becézni, szerintem az Eliza/betnek simán elmegy. Úgy is van Lizi beceneve, akkor már lehet Linzi is. Vagy bármi hasonló névnek, pl Elizin.
6/10 anonim válasza:
Szerintem lehet pl Linettnek, ha nagyon akarod. Vagy pl sima Inzi Ineznek, bár ez már elég furán hangzik, az inkább Nezka. :):)
Pl Annának Panni, Istvánnak Pisti is pluszegy betűbetoldással jött létre. (Lehet,hogy nem jó a szó, amit írtam.)
7/10 anonim válasza:
*vagy Lindának, Melindának is lehet , ha esetleg akarod.
Amúgy még nekem is a linzerkoszorú jutott eszembe, láttam már úgyis leírva, hogy linzikoszorú.
8/10 anonim válasza:
A Lina végű neveknek, mint pl Karolina, esetleg lehet Linci az egyik becézése. De vannak szebb, komolyabb hangzású becézések is; amik felnőttnek is jólállnak. :):) Vagy pl Lizettnek is lehet akár. :):):) :)
9/10 anonim válasza:
El tudom képzelni ,hogy a sütemény után kapta a becenevét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!