Mitől lehet egy baba egyik napról a másikra rossz alvó? 5 hónapos múlt, napközben alig akar elaludni és 20-30 perceket alszik azt is babakocsiban mert máshol képtelenség, éjjel is rengetegszer kel visítva..
Növekedési ugrás, neurológiai fejlődés, front, fogzás, kezdődő szeparációs szorongás és még kismillió másik ok...
Ennyiből, amit leírsz kb. lehetetlen megmondani 😶
Bármi is, ahogy az első írta.
Nem sértés de imádom mikor a jó alvó babák anyukái megijednek, hogy mi történt a gyerekkel, hirtelen rosszul alszik. Nekem akinek a legelejétől nem alszik már 15hónapja fel se tűnik semmi változás mert mindig ugyanolyan rossz :D
Nálunk hasonló (még a kor is stimmel) annyi hogy az ágyában alszik de megébred 30 perc után amit nem szokott, elvan 5 percig aztán sír mert aludna vissza... hajnalban 1-1.5 órákat partizik...
Én meg fogom próbálni 2 alvásra átállítani és hosszabb ébrenlétekre.
Nálunk már kinn van 2 fog, és most forog veszettül a gyerek, szerintem ez is belejátszik, de úgy érzem az alvási szokásaai is változnak most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!