Itatópohárból ivás,de hogyan?
Figyelt kérdés
Ti hogy tanítottátok meg a babátokat inni belöle?
Hiaba mutatom,hogy szívni kell ö nem csinálja sajnos
2022. máj. 16. 11:31
1/9 anonim válasza:
Sehogy, rendes pohárból ivott mindig
2/9 anonim válasza:
Egyből se tudott inni. Vagy cumisüvegből ivott,vagy pohárból.
3/9 anonim válasza:
Milyen itató pohárra gondolsz? Mennyi idős a gyerek?
4/9 anonim válasza:
Addig próbálta míg rá nem jött, negyed óra kb. Mindenfélét vettünk neki, hogy melyik a jobb de hamar megtanult pohárból inni.
5/9 A kérdező kommentje:
15 hós a kisfiam, folyton szètragja a cumit az üvegen ezèrt is vettem neki,de sajnos nemtud belőle inni
2022. máj. 16. 13:24
6/9 anonim válasza:
Nekem a sima ikeas csoros pohar valt be.
Megdonti es iszik belole. Egy-ket napig gyakorolt vele mikor 6 honapos kora korul eloszor talalkozott vele, meg nyilvan neha feldonti vagy a masik veget ragja - de hat igy ismeri meg.
Tanitani nem kellett, csak letettem ele es vartam mig rajott. :)
Ket fulenel konnyu megfogni.
7/9 A kérdező kommentje:
6-os ès ebből nemtudja kiönteni?
2022. máj. 16. 14:31
8/9 anonim válasza:
Cseppekben jon belole meg nyilvan ha lefele forditja akkor kicsopog.
De nem omlik, ennyi meg (nekunk) sose volt gond :)
9/9 anonim válasza:
Szia! Nekünk munchkin van, de ugyanezen az elven működik. Kb. egy hét alatt tanult meg belőle inni. Először nem működött, nem tudta,mit kell csinálni, viszont feles pohárból kapott korábban inni már. Úgy mutattuk neki, hogy először csak a pohár részből kapott, így tudta, hogy mi van benne. Aztán rátettük a "szűrő" részt, így kevesebb jött, majd rátettük a szilikon "tetőt". Mutattuk, hogy kell, de nem ment. Végül kb. a poharat teljesen az arca felé fordítva, tehát a teteje függőlegesen tartva sikerült az első néhány korty. Azóta is sokkal jobban meg kell dönteni a poharat, mint gondoltuk alapból, így ügyesen iszik már egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!