Kb 1 napja miert valadekozik a babam szeme? Mikor kell orvoshoz fordulni?
Kisfiam 11 hónapos es kb egy napja eszre vettem neki eloszor reggeli ebredesnel,hogy picit csipas volt a szeme , de a nap folyaman mar ilyen sargas feheres valadek volt a szemzugaban..ez mitol lehet? Mikor kell orvoshoz vinni? Vagy otthon mit lehet csinalni ezzel?
Elso gyerekes anyuka vagyok ,picit aggodok..
Sajnos az én kisfiamnál gyakran előfordul,ír fel az orvos szemcseppet,az segít.Kötőhártya gyulladás lehet.Kisfiamat nem nagyon zavarja egyébként,szerintem nem fáj neki,csak kellemetlen.Mennyire van sok váladék?Több lett reggel óta?Akkor se ijedj meg,ha esetleg összeragad kicsit a szeme reggelre,ha sok a váladék.Sajnos előfordulhat.
A kamillát amúgy már nem javasolják,mert allergizálhat a legújabb ajánlások szerint.Az orvos mondta,így én sem kísérleteztem még vele.A forralt-visszahűtött vizet javasolják most inkább.
Nekünk a szemcsepp mindig segít,szerintem mutasd meg az orvosnak inkább,majd ő eldönti,hogy mi ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!