Mi történt a nagyvilágban 2010. szept.15-én? A most született keresztfiamnak akarom összegyűjteni a hireket, hogy majd később tudja mi történt a nagyvilágban születése napján.
v. Széchenyi könyvtár.
úgy is lehet - én úgy csináltam- hogy beleirtam hogy mi volt abban az évben abban a hónapban
hány ft- volt egy liter tej
egy liter benzin egy postabélyeg .- bármi lehet-
kik voltak az év sportolói - ez akkor jó ha van olimpia-
a miniszterelnököket én kihagytam
ez alapján is lehet elindulni
mert nem biztos hogy azon a napon törént bármi
újságot kellett volna venni aznap !!!!!
29 éves lettem :D
De tényleg, én is szeptember 15-i vagyok :D
Bocs, nem tudtam kihagyni!!
Gratulálok egyébként, és jó egészséget kívánok Neki/Nektek!
Ja, és magamból kiindulva biztos örülni fog neki néhány év múlva!!!
Isten éltessen! :
Egy újságot már be tudtam szerezni de ha esetleg van még ötletetek szivesen veszem:)
Aznap volt a pici fiam 1 éves :)
De jó ötlet! :)
Ha nem feltétlenül ragaszkodsz az évszámhoz, hanem a naphoz, szerintem elég érdekes ez:
Az Országos Széchenyi Könyvtárban lehet ilyen kiadványt rendelni:
Ha mindenképpen te szeretnéd összeállítani, jó ötlet szerintem közérdekű információkat is belerakni: a ti városotokban mennyi buszjárat van, mennyibe kerül a jegy, esetleg egy jegyet is eltenni, a kórházban ahol született mennyien születtek aznap, országos statisztika.
De szerintem ha felhívsz pár kiadót, biztos be tudsz szerezni szept 15-i újságot és akkor komplett cikkeket tudsz beragasztani (feltéve ha beragasztós emlékkönyvet szeretnél).
Blikket k
tudok küldeni,ha érdekel.irj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!