Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes babát kell pár korty...

4 hetes babát kell pár korty vízzel vagy teával itatni napkozben?

Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 09:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sem ajánlották, hogy vizet igyon, de nyilván nem lesz baja tőle, ha 3 kortyot iszik naponta, az csak víz. Gondolom azért nem ajánlott, mert ha sok vizet iszik, kevesebb tápanyagot visz be, mert a vízben nincs semmi. Azt nem tudom, honnan látod, hogy szomjas.
2022. máj. 8. 11:10
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Nem szükséges, de ártani sem árt.
2022. máj. 8. 11:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiamnak vese problémája volt, minden orvos mondta, hogy itassam.

Hát, amíg el nem jutottunk a hozzátáplálásig, addig itathattam én, ahogy akartam. Nem fogadta el.

2022. máj. 8. 11:37
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
Én fiam is kap néha pár kortyot, még él. Csak jelzem hogy 40 évvel ezelőtt pl komenymag teát ivott rengeteg gyerek köztük pl én is és élek. Ezek az ujhullamos semmit nem szabad trendek komolyan...
2022. máj. 8. 11:40
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
Mintha ördögtől való lenne pár korty víz!🤦 Még az a szerencse, hogy mindenki saját belátása szerint tehet! Nekem a védőnő és a háziorvos is mondta nyugodtan adhatok baja nem lesz tőle! Ja nem csapvizet nyilván...
2022. máj. 8. 12:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell adni, de itt egyesek úgy csinálnak, mintha vodkával itatnák a babát. Én személy szerint nem adnék, de ha adsz nem fog ártani 1-2 korty. Azért azt javaslom ne túl gyakran, ne vízzel legyen tele a pocakja, hiszen neki tejre van szüksége.
2022. máj. 8. 13:21
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Igény szerint szoptatott,anyatejes babának nem kell.Nekem 5 gyerkőcöm van,van köztük júliusi,és augusztusi születésű is,csak anyatejet kaptak 6 hónapos korukig.
2022. máj. 8. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy a 4 hetes baba, hogyan kér vizet. Igyon inkább pár korty anyatejet aztán kész. Nyilván nem lesz baja a víztől. A kérdésre válaszolva: nem KELL adni nekik vizet/teát.
2022. máj. 8. 14:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem adtam neki, anyatej bőven elég. Nincs igénye a gyereknek vízre ilyen kiskorában. Hozzátáplálás után jöhet a víz főleg nyáron. Amit dokik mondanak az már megdőlt, olyan mint a 3 óránkénti etetés és társai, vagyis már elavult és nem igaz...
2022. máj. 8. 14:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Anyatejes babának nem adtam, nyáron sem. Inkább szopizzon sokat amíg be nem áll rendesen a kereslet-kínálat, meg nagyon pici. Vizet esetleg később, de teát semmiképpen nem adnék neki.
2022. máj. 8. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!