Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés utáni depresszió? Van...

Szülés utáni depresszió? Van kiút?

Figyelt kérdés
Úgy érzem gyűlölöm a babám, semmi türelmem hozzá és végleg elment a kedvem ettől az egész anyaságtol. Ha előrevetitem az életem, úgy érzem egy percèt nem fogom élvezni. A babám 3 hetes és úgy érzem, hogy nem rám van szüksége, nem érdemlem meg és mással jobban járna...
2022. máj. 7. 14:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehez ez az idoszak!

Nem vagy egyedul a fardtsaggal es levertseggel. Hidd el, ez senkinek sem konnyu, hiaba latod ugy, hogy mas pikk pakk megoldott mindent.

Tul leszel rajta, mert tudod te is, hogy muszaj. Aludj amikor a pici alszik, mert a faradtsag nagyon sokat kivesz az emberből. Barátok menjenek, es akkos is hivd oket ha az adott pillanatban ugy erzed nem esne jol, mert kizokkent a depressziobol. Ne szegyelld ezt, kerj segitseget szakembertol, vedonotol, orvostol, mindenki jot akar ilyenkor, mert általában szemelyes tapasztalatból tudjak, milyen egy picivel. Gondolj neha ra, hogy kesobb mennyi idilli pillanatotok lesz (mert lesz az is boven). Neki te vagy a minden, szeret teged, ezzel probald feltolteni magad. Nyugtasson a tudat, hogy vele mar egy csalad vagytok

, es mindig szamithatsz majd a szeretetere. Sajnalom, hogy a szuleid, rokonsag nem tamogat. Kitartast, fel a felejjel!

2022. máj. 7. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is lett depi szülés után, én is ilyeneket éreztem, nem akartam egyáltalán a gyereket, nem szerettem, de nekem olyan brutál lett, hogy öngyilkos akartam lenni, meg is próbáltam mikor 3 hetes volt a babám, pszichiátriára kerültem, egy teljes hónapot voltam ott, teljesen rendbe hoztak, mikor kijöttem és megláttam a babám szerelem volt első látásra, azóta még nagyobb a szerelem, már 13 hónapos, imádom, ő a legjobb dolog az életemben, pedig már most 3 hónapja egyedül nevelem, nem könnyű néha, de semmiért nem cserélném el a mostani életem az előtte lévővel. Én se gondoltam akkor, hogy fogok tudni így érezni iránta, de van segítség látod, ne félj segítséget kérni akár pszichológustól is! Minden jót kívánok!
2022. máj. 7. 22:32
 13/16 anonim ***** válasza:

En is egyedul vallaltam, mondjuk en leptem le nem az apa, anyukam az egyetlen aki segit na meg par gyerekkori baratno

Csaladom tobbi reszevel osszevesztem

Amugy en is turelmetlen tipus vagyok de na:D

Ameddig nem bantod a babat addig nem baj majd kijossz belole

De az mondjuk kicsit eros hogy "gyulolod" a babat..

Am hany eves vagy ha kerdezhetem?

2022. máj. 8. 14:10
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Jó nem gyűlölöm egyhuzamban, de van hogy ezt érzem. 26 leszek..
2022. máj. 8. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Hat akkor eleve benne vagy a korban h gyereked legyen

Vagy sose nem is akartal?

Szakember segitseget nem szeretned igenybe venni?

Hidd el ez egy atmeneti allapot adj magadnak idot eroltetni semmit nem lehet. Ha elmulik utana meg fogod szeretni a kicsit is.

Lehet tudat alatt ot okolod azert h nehezebb lett az eleted, es tulgondolod ezt az egeszet.

Egy nonek a legtermeszetesebb dolog miota vilag a vilag hogy gyereke szuletik, nem te vagy az elso aki egyedul neveli nem is az utolso (es ez is biztos valtozni fog majd), ne keseredj el mar 1000 no vegig csinalta amin te most atmesz, csak regen nem gondolkoztak ennyit a dolgokon az emberek, eltek az eletet aztan neha jo volt neha rossz.

2022. máj. 9. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia, kedves Kérdező!

Azóta hogyan érzed magad? Hogy vagytok?

2022. szept. 12. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!