Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ti mennyit alszotok?

Anyukák ti mennyit alszotok?

Figyelt kérdés
Én kb 5-6 órát szakaszokban. 1-2 szer kel fel a babám enni. 3 hónapos.
2010. szept. 17. 09:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon jó alvó gyerekem van. Este fél kilenctől reggel 7 fél nyolcig alszik átlagban.

apával fennt vagyunk 11-ig éjfélig is szóval olyan 8 órát biztosan.

tegnap pl fél nyolckor elaludt én meg negyed kilenctől reggel fél hétig..

2010. szept. 17. 10:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Kisfiam este 8-9-tol aszik reggel 8-9-ig egyhuzamba ejjel nem ebred, ugyhogy ezzel nem is lenne gond de mire en agyba keveredem ejjel 12 ora. Egyreszt azert mert ilyenkor szoktam felmosni a konyhat vagy egy gyorsz furdoszoba takaritast csinalok (ezt hetente csak egyszer). Aztan ha nincs furdoszoba takaritas akkor a ferjemmel dumalunk vagy megnezunk egy filmet. Tv-zes kozben neha vasalok. Esetleg neha elkeszitem masnapra a kajat, hogy csak sutni kelljen (pl bepanirozom a hust, megfozom a rakott krumplihoz a dolgokat es osszerakom stb.) Reggel viszont 6:30-kor kelek amikor a ferjem megy dolgozni es amig a kisfiam fel nem ebred magamra szanom az idot. Pl. lezuhanyzok, eligazitom a hajam, ha kell akkor szortelenitek, mikor vegeztem kavezom egyet az internet elott vagy olvasok amig fel nem ebred aztan indul a nap. :) Ugyhogy kb 7 orat alszom egyhuzamba. Sosem voltam nagy alvo kisfiam elott is ennyiket aludtam, ugyhogy nekem ez tokeletes.
2010. szept. 17. 10:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Én még soha nem aludtam igazán jót amíg nem volt a gyerek akkor sem.5-6 órát szakaszosan alszom.
2010. szept. 17. 10:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Kislányom nem kel éjjel fel soha, esetleg, ha beteg, de nem jellemző. Bölcsis (19 hónapos), Én dolgozom. Általában 9-re elalszik (este), és 7-kor ébresztem. Én nem szoktam 11 előtt soha ágyba kerülni, miután elaludt, akkor csinálok sokmindent, meg vagyok Apával. Viszont, Én 6-kor kelek, hogy mire Őt keltem, Én egyrészt menetkész legyek, valamint kész legyen neki is minden (tejci, valami harapnivaló stb.), és evésen/öltözésen kívül ne kelljen mást csinálni. Nagy átlagban 6 órát alszom éjszakánként, esetleg hétvégén kicsit többet. Hát, nem elég, időnként marha fáradt vagyok....
2010. szept. 17. 10:37
 15/20 anonim ***** válasza:
6-7 órát.
2010. szept. 17. 10:39
 16/20 anonim ***** válasza:

előző

a kicsi 18 hónapos. ha aludna reggel, akor tuti én viszem a nagyot a suliba:-))))))

2010. szept. 17. 10:40
 17/20 anonim ***** válasza:

9:41-es nagyon irigykedem most:)!De jó neked!

Én sosem voltam jó alvó de most állandóan tudnék aludni ha lehetne! Én 6-7órát alszok van hogy 1-3szor felkel a babám!Van hogy végig alussza az éjjelt!

2010. szept. 17. 10:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Mikor ennyi idős volt a kisfiam, akkor ő még éjjel is 3 óránként kelt fel szopizni, én kb. 11 óra körül szoktam elaludni. Most 15 hónapos a fiam, 11 óra körül alszok el,jó esetben hajnal 3-kor ébred először, aztán reggel 7 körül kel. Rossz esetben, ami mostanában elég gyakori, van hogy egy éjszaka 6-7x is ébred, jönnek az szemfogai és nagyon kínozzák. Reggel legkésőbb 7:30-kor ébred. Eddig a 15 hónap alatt összesen 2x aludta át az éjszakát, de én akkor is felébredtem éjjel már annyira megszoktam hogy nem alszom át az éjszakákat.
2010. szept. 17. 11:35
 19/20 anonim ***** válasza:
6-7 órát alszom három megszakítással annyiszor kel fel 7 hónapos babám. Zombi vagyok csak lézengek egész nap. Szülinapomra egy megszakítás nélkül átaludt éjszakát kérek semmi mást:) Írnám az egyik hozzászóló válaszának ellentétjét, soha nem voltam még ilyen fáradt mint amióta Anya vagyok.30 év múlva lesz neki saját családja akkor majd aludhatnék de akkor meg már öreg leszek és azért nem fogok tudni:)
2010. szept. 17. 12:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Általában 10-től 7-ig alszom. 1 éves a babám.
2010. szept. 17. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!