Mikor kezdenek ugy igazabol jatszani a gyerekek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mikor kezdeneknjatszani a gyerekek ugy igazan? Pld nem a kerekekkel jatszik, vagy a reszeivel, hanem ugy magaval az autoval. Vagy az epitokockakat nem szet rombolja, hanem epiti is. Fiam 13 honapos, de tojik rajuk valahogy. Amit nyomogatni kell azt szereti, es aminhangokat ad ki, konyvekben is pld, vagy jatekokon, de az autok nem erdeklik. :( ha kint lat egyet rogton ra mutat, de hogy jatszana vele nem......
A ti kisfiatok mikor kezdett? Koszi szepen.
2022. máj. 6. 09:24
11/16 anonim válasza:
Hát ez ne bantson, hadd játsszon azzal es ugy, szabadon ahogy neki tetszik.
12/16 anonim válasza:
Az autóhoz és a babához is kicsi. Hagyd már békén! Olvasgass kicsit, mit csinál egy 1 éves gyerek.
13/16 A kérdező kommentje:
12ik, hat ez az. Hogy tapazstalatokat olvastam, is tobbnyire epitenek, autoznas, stb. Ezert ijedtem meg
2022. máj. 6. 13:23
14/16 anonim válasza:
Akkor olyat olvass, amit szakértő ír. Átlag anyuka akármit odaírhat, nem kell elhinni. Az én gyerekem a duplo kockákat nem is tudta összeilleszteni ennyi idősen, formabedoboba néha bedobta a formát, ez volt a legnagyobb attrakció.
15/16 anonim válasza:
Az én lányom 2 múlt, de még most sem játszik úgy, ahogy te írod. Olvasni szeret, rajzolni és kint lenni. Kint felmaszik mindenre, megnéz, megvizsgál mindent stb.
Egymásra tudja tenni a kockákat, tudja tolni az autót, de ezekkel nem foglalkozik.
16/16 anonim válasza:
14 hónapos kisfiam tesz egymàsra kockàkat is, tologat autókat is, de a napja nagy részét nem ez teszi ki. A többi neki szànt jàtékokkal is ez a helyzet, meg a könyvekkel is. Percekre minden leköti, majd inkàbb màssal foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!