Írnátok kajaötleteket, amit kb. fél óra alatt el lehet készíteni, amíg a baba alszik?
Zelleres tejfölös burgonyaleves
zöldséglepény túrókrémmel
spenótfőzelék bundáskenyérrel
- fasírtot begyúrod és rúdformában tepsibe teszed. oké, a sülési idő több, de a bekészítés nem sok. én az előre begyúrt fasírtot fagyasztani is szoktam, aztán regelre kiolvad, beteszem és ebédre kész :)
- krumplit felkarikázol vékonyra vagy felkockázol apróra és nyakonöntöd zöldfűszeres/fokhagymás/fűszeretett tejföllel. a tetejére mehet reszelt sajt, vagy bele hagymakarikák, kolbászkarikák. a sülési idő itt is több, de ha reggel bedobod nem kell rá figyelni v ott állni mellette...
- tepsibe husiszelet, leöntöd tejföllel v tejszynnel, rá reszelt sajt, irány a sütő. a hús vastagságától függően hamarabb-később kész
- tarhonya. hagymával és ráütött tojással is jó, vagy pl cérnametélt ugyanígy.
- tejbegríz :) tejberizs
- kivajazol egy jénait, belepakolsz kenyérszeketeket h féligfedjákegymást, meglocsolod tejjel, megszórod ízlés szerint cukorral, vaníliás cukorral, meghinted mazsolával, irány a sütő :)
huhh, még egy csomó 5letem van, csak már szétszedik a lakást a kölkök...
jó főzőcskézést :)
Tepsiben különböző húsételek, leggyorsabb a csirke, fűszerezheted sokféleképpen.
Rakott ételek jénaiban, szintén sütőben.
Egy másik blogba írta valaki a következő oldalakat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Mindenkinek köszi! :)
Utolsó előtti:félre értettél,én magamnak szeretnék főzni,még szoptatok :)
Utolsó:híznom kéne nem fogyni.Kisebb vagyok,mint a terhesség előtt.. ez nem feltétel :)
Tepsis etelek
Tepsi aljaba kerul egy kicsi olaj.Fott krumplit felkarikazod arra mehet karikara vagott paradicsom,hagyma,tojas,szalonna.Ha osszesul megszorod sajttal es es visszateszed amig a sajt megolvad rajta.
Paprikas krumpli szinten fel ora.
Hal paprikas. 1 csomag tonhalat darabokra vagsz .Hagymat pucolsz,feldarabolod.Olajban megdinszeted.Ra a halat,felontod egy pici vizzel aztan hagyod megfoni(nagyon gyorsan meg van) fuszerek: halaszle fuszer,pirospaprika, kicsi bors, so,vegeta.
Legjobban nokedli illik hozza de petrezselymes rizzsel is jo.
Persze attol is fugg,hogy hasfajos-e a babad mert akkor pl. hagymat jobb kerulni. Ezt neked kell kitapasztalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!