Mit jelent? Aki így járt hogyan alakult? Vizsgálatok, baba egészsége stb...
Így van. 12. Héten nézik először, de legkésőbb a 18. Hetes genetikai uh - n észre szokták venni. Amennyiben nem húzódik, akkora küldenek tovább genetikára amniocentesisre.
Ott megvizsgálják a kromoszómákat aztán vagy - vagy. Én sürgősen keresnék egy orvost, mert ha gond van, legalább lélekben rá tudsz készülni.
11mm aztán 13.
32.UHon még semmi nem volt. Elvileg.
Elso vagyok.
Egyetertek a masodik valaszoloval, mielobb keress egy orvost,foleg hogy akkor ez az elmult par hetben lett ilyen,10mm a felso hatar,ha jol tudom es 15 felett pedig mar koros, vizfejuseg stb. Valamint ugye ezek a tagulatok erinteni szoktak olyan teruleteket az agyban,amik azert eleg fontosak, a helyedben az SOS orvos kereses mellett en is felkeszulnek a kulonbozo eshetosegekre, ha nem huzodik vissza vagy tovabb no, akkor lehet akar beultetnek egy shunt.
Nálunk a 30. hét körül talált az orvos ilyet. A következő alkalommal nálunk is nőtt, felvázolta, hogy benne van, hogy a baba vízfejű lesz és hogy shunt-ot kell majd neki beültetni. Konkrétan rettegtem minden vizsgálat előtt.
A rákövetkező alkalommal elkezdett szerencsére visszahúzódni, míg születésére teljesen eltűnt :)
6-os vagyok.
Azt kihagytam, hogy 38. hétre született meg a fiam pcs-vel, mert sok volt a magzatvizem, illetve valamilyen fertőzésem volt.
Kiderült, hogy nem fejlődött ki a tüdeje rendesen (hiába kaptam 2x tüdőérlelőt) és 6 napot töltött a PIC-en, de végül hálistennek minden rendbe jött.
Én is sokat olvastam, sajnos csak jobban megrémített 1-2 írás.
Kívánok nektek minden jót, bízok benne és szurkolok, hogy nálatok is minden rendbe legyen!!! ☺️
Második vagyok.
Én tapasztalatból írtam, amit.
Jobb volna ha hazudnék? Meg sem fordul a fejedben, hogy orvosi mulasztás is állhat a háttérben?
Nyilván azt fogják mondani, hogy most alakult, nem a második trimeszterben, különben felfüggesztés vagy egy nem kívánt per kerül a nyakukba.
A netezés helyett inkább orvossal konzultálj.
Ez nem játék
Köszönöm szépen 6os!
Kedves 8-as. Természetesen nem. Nálatok mi volt? Milyen orvost keressek?
Genetikust természetesen.
Invazív eljárásra nincs már idő esetedben, csak a szülést követően tudják majd megvizsgálni a gyereket, de addig biztosan adnak tájékoztatást, hogy bizonyos rendellenességek esetén mire kell számítani.
Nálunk viszonylag korán észrevették a bajt, és indukálták súlyos kromoszóma rendellenesség miatt.
A többit ide nem szeretném, ne haragudj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!