Egy hónapban kb mennyit kell költeni egy kis babára?
Figyelt kérdés
Most tudtuk meg hogy terhes a barátnőm. Még nem terveztük.
Kb mennyi kiadással járt egy baba, havi 40-50 ezer forintunk lenne rá. Ez elég?
2022. máj. 4. 14:16
11/12 anonim válasza:
ha egy kicsit is racionális az ember, akkor meg lehet oldani mindent használtan. dömping van, f!ngért-f0sért lehet venni gyakorlatilag akármit a fb-n vagy vaterán, bárhol a nem tudatos vagy mindenből újat akaró szülőktől.
ha nagyon kilóg a feneketek a nadrágból (bár ha van rá havi 50k akkor ez nem az a szint) akkor a védőnőt vagy a családsegítőt is be lehet vonni.
én rajtuk keresztül adományoztam el mindent ami értékes és a gyerek már nem használ.
barátnőd dolgozik? ha igen, akkor én az ő kieső jövedelmének pótlására is gondolnék (erre jó az ep is pl.)
12/12 anonim válasza:
Ez elég kevés rá, de ennyiből is ki lehet hozni, csak mindent alaposan meg kell szervezni, át kell gondolni. Érdemes már most gyűjtenetek az infókat, hogy mit hol érdemes beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!