Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idos volt a babatok,...

Mennyi idos volt a babatok, amikor elment a tejetek? Hogy vettetek eszre?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
7 hónapos volt és onnan vettem észre, hogy bármit csináltam, a gyereket nem érdekelte. Próbáltam mindenhogy szoptatni, de nem kellett neki. Akkor már ez ment 2 hete. Elmentem a védőnőhöz aki azt mondta hogy akkor legyen tápszer. El is fogadta a gyerek és nem termelődött utána semmi. 13 hónapos koráig tápszereztem, utána meg elkezdtem a bolti tejet.
2010. szept. 16. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem ment el, afiam hagyta abba 21 hónaposan.

A lányom másfél éve cicizik.

2010. szept. 16. 13:52
 3/7 anonim válasza:
62%
Az enyém 4 hónapos korában egyszerűen nem evett tejcsit.Lefejtem, elraktam a fagyóba de ,ha később valamibe beleraktam akkor már az az étel sem kellett neki amit addig megevett.Tápszert meg elvböl nem adtunk neki.Úgyhogy elkezdtük neki adni a főzelékeket,leveseket meg amit mi ettünk.Most lesz 2 éves és mindenevő.
2010. szept. 16. 13:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! Nekem 5 honapos a picim, meg szopizik, es 5 hetes kora ota atalussza az ejszakakat. De az elmult par napban nem alszik jol, igaz meg is fazott, es egy honapot Magyarorszagon toltottunk. De ott mindig jol aludt. Gondolom a megfazasnak es a kornyezetvaltozasnak is betudhato. De az is lehet, hogy mar nem eleg taplalo neki.
2010. szept. 16. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
11 hónapos volt,mikor már csak birkózott a cicivel.egyszerüen pár cseppnél több nem volt már benn,és az is nagyon nehezen szívta ki.pár éjjel(akkor már csak éjjel szopott 1x)még próbálkoztunk,de csak nyüglődött,igy elmaradt(az éjjeli keléssel együtt)
2010. szept. 16. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

második

Azért mert eddig átaludta az éjszakát, az nem azt jelenti, hogy ezután is át fogja:-))))

Sőt.

A babák változnak, egyre több új inger éri őket, fogzanak, a mozgásfeljődés is intenzívvé válik és ez az egész kihat az éjaszkai alvásra.

Erre még rájöhet a környzetváltozás...

Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy nincs tejed.. ha ezen parázol, akkor csak önmagad gerjeszted a tej elapadásának a folyamatát.

Ha éjjei is akar cicizni, nyugodtan adj neki.

A tej a vagy hormonáális okokból apad el (pl menstruáció, vagy hormonszintek változása valami betgség miatt) vagy attól, mert nem éri a cicit elég inger.

Ha valaki elkezd tápszert adni, mert adott hónapban p 10 dekával kevesbbet hízott a baba, esteleg van egy hülye védőnője,akkor nagyobb valószínűsége, hogy hamarabb elapad tej, mintha, nyugodtan csak cicire tenné és nem fogalkozna a táblázatokkal.

Az én lányom csak 15 hónaposan aludta át az éjszakát és tuti nem azért, mert éhes lett volna, mivel baromi sokat evett és eszik most is.

Fél évig csak szopott.

2010. szept. 16. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem 12 hetes korától aludta át az éjszakát!ÉS fél éves korától 1 kezemen meg tudom számolni ez hányszor sikerült neki!Pedig addig csak anyatejet kapott!ÉS addig aludt!

szóval szerintem sem az a baja!ne a tejeddel van baj!Vagy a foga,vagy a nagymozgások miatt...

2010. szept. 16. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!