11 hetes babám még mindig csak 110-120 ml eszik, napi 1x kap tápot este és még napközben sokszor bukik, hol emésztett darabosat, hol meg simán vissza a tejet, rosszul alszunk megint. Szerintetek mit lehet tenni?
Hát, én nem tudok neked válaszolni, csak együtt érezni.
Ugyanebben a cipőben járunk, én írtam a feletted lévő kérdést. Mi szopizás előtt nutritont (tápszersűrítő) adunk neki, utána szopizik, mégis csobog belőle a bukás. Mint tegnap megtudtam a doki nénitől, ez hányás, mert rengeteg.
Már mindent kipróbáltunk: volt, hogy hetekig egész nap rajtam volt, csak az apóz volt neki jó, aztán voltunk UH-on is, minden ok volt, adunk neki sűrítőt, vigyázunk a pózokra, profin büfiztetjük (ami amúgy nincs, csak bukás), végigmentünk az ÖSSZES böfiztető/pukiztató vackon, amit csak kapni lehet..mégsem jobb, csak rosszabb. Mi is állandóan ébren vagyunk.. amúgy mosolygós baba, ha nem rossz a pocakja..
Holnap jön hozzánk a védőnő, hogy megnézze, hogyan szopizik..mert lehet, hogy akkor nyel rengeteg levegőt, pedig cicizés közben is leveszem (óriási macera), hogy böfizzen, de nem segít az sem...
bocsánat, hogy segíteni nem tudtam, de gondoltam, hogy az "egy cipőben járunk" is segíthet valamit... 12 hetes Babamama
szia válaszolóm! gondoltam hátha olvasod még, mi úgy néz ki tejfehérje allergiások vagyunk, onnan tudom, hogy kiütése volt végig, meg a füle mögött is ilyen fehéres...
Most már megfelelő tápszert kap és nincs annyi bajunk.. olvass utána, hátha nektek is ilyesmi is szóba jöhet, vagy 1-2 napig ne egyél tejterméket ha csak szoptatsz, hátha jobb lesz... üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!