11/19 anonim válasza:
Beverly Cleary regènye jut az eszembe ròla, ès a magyar kiadàs cìmlapjàn a kislàny.
13/19 anonim válasza:
Nálunk is c kategória. Ha lepontoztok akkor is. Bár ismerek nem c Ramónát is. Ettől függetlenül nem adnám a gyerekemnek, de amúgy annyira nem rossz.
14/19 anonim válasza:
Nálunk csak a c lányokat hívják így. Sajnálom, pedig objektíven amúgy normális név lenne.
15/19 anonim válasza:
Én két Ramónát ismerek, egyik c, másik nem; de amúgy mind a ketten aranyos, szeretetreméltó emberek. De egyébként nekem nem tetszik a név. Túl színtelennek találom. De egyébként viszont mégegy, van egy olyan beceneve, ami nekem viszont nagyon tetszik, a Mona. Az szerintem cool, nagyon kecses, nagyon nőies.
16/19 anonim válasza:
*saját gyerekemnek amúgy nem adnám ezt a nevet, mert nekem nem tetszik, de teljesen rendben van. De ha nektek ez tetszik a legjobban, akkor tök jó, csak légyszi ne Rami-zzátok, mert énnekem pl az is olyan szintelen, mint egybe az egész,hogy Ramóna, de amúgy végig is lehet mondani a nevet, de ha becézni akarnátok, akkor légyszi Mona. Mert az már viszont cool. De, ha egy névnek csak egy becézett változata tetszene; úgy én attól én még nem_adnám ezt a nevet; de, ha nektek, Kérdező, ez tetszik a legjobban, ez áll a szívetekhez közel, akkor adjátok nyugodtan, mert vállalható, rendes , tisztességes név.
17/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, a becézései is, a Rami, a Mona, stb...
18/19 anonim válasza:
Aranyos név, nincs vele bajom. Általános iskolában ismertem egy tőlem 2 évvel idősebb Ramónát, Ő sem volt cigány.
Utálom ezt a név alapján cigányozást, annyira de annyira primitív....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!