A pelenka kibontásánál szoktatok várni arra, hogy hátha pisil egyet a gyerek a hidegtől mielőtt leveszitek róla teljesen?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 14:15
1/5 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint az én fiam jobb szeret kibontva pisilni, szóval direkt egy edény fölé tartom, kis ideig, miután kibontottam. Pisil, jó, nem, úgy is jó, de így kevésbé van baleset.
Mondjuk 7 hós koráig működött inkábbyóta csak a pelenkàba pisil.
2/5 anonim válasza:
Reggel igen. A fiam már 2 éves, de ma reggel is hirtelen rájött az ereszthetnék amikor az ágyon fekve kibontottam.
3/5 anonim válasza:
#2 Óh igen, a fiam már 30 de még mindig nevetek, ha eszembe jutnak azok az álló fütyis lövöldözések a levegőbe 😀
4/5 anonim válasza:
Nem szoktam. Nagyon ritkán történik ilyen baleset
5/5 anonim válasza:
Takarodj, beteg fétises nyomorult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!