8 hónapos babám a babakocsiban feküdt, unokatestvére meg erősen megrázta, 8 éves. Babám sírt utána, de abbahagyta. Ugye nem okozott kárt az agyába?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 01:09
21/30 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Nem a babát rázta meg, hanem a babakocsit. Ettől függetlenül 8 éves már pontosan tudja mit csinál. Elbeszélgettél vele, vagy a szülei vele? Figyelnék innentől, hogy nehogy kettesben legyenek.
22/30 anonim válasza:
Semmi baja. Még egy újszülöttnek sem lenne ennytől baja. Sok 8 hónapos, mint pl anno az emyém már áll, sőt van amelyik jár is. Szerinted azok mekkorákat esnek?
23/30 anonim válasza:
De amúgy te is jó vagy kérdező, hogy ez hajnali 1-kor jut eszedbe, gondolom nem akkor történt az eset :D
24/30 anonim válasza:
Az nem paramami, hanem egy tájékozatlan ostoba.
25/30 anonim válasza:
Első, aki szarrá paráztatta a kerdezőt, te esküszöm beteg vagy 🤦♀️
26/30 A kérdező kommentje:
Semmi baja a kislánynak, olyan mint eddig volt, pörög mozog, feláll. Nem tudott elaludni a kislány este, így aztmondta az unokateso, ő elaltatja, nem volt benne rossz szándék, nyügős is volt alapba a kislány, lehet azért is sírt. Este nem hagyott nyugodni a dolog ezért írtam ki ilyenkor. De köszönöm a sok megnyugtató választ.
2022. ápr. 13. 16:17
27/30 anonim válasza:
8 hónaposan feláll? Kapaszkodó nélkül? Az komoly..
28/30 A kérdező kommentje:
Jaaa nem, dehogyis, azt nem írtam bele, kapaszkodva áll fel mindenhova, nem anélkül :)
2022. ápr. 13. 16:24
29/30 anonim válasza:
Csak megkérdeztem. Akkor is komoly teljesítmény:)
30/30 anonim válasza:
#24 Fogyatékost akartam írni, csak nem mertem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!