Jól tettem hogy elvittem? Mondjuk már mindegy de aggódok.
Nem tél van
Egy szál pulcsiban voltam a játszótéren, a gyerekek koskabàtban vékony sapkàban.
A babakocsiban 24-25 fok van, ha kinn 17 fok
És szélvédett, főleg, ha teszel elé egy tetrát.
Minek a 100 réteg?
Azzal csinálsz bajt.
Nyugi!!!
A védőnőnek igaza van, ha nincs mérleged.
Ha gond lehet akkor pár nap alatt is lehet gond, emiatt méri.
Alapos, soron kívül szorít időt nektek.
Nézd innen a szituációt.
Ha lenne nagyobb gyereked, akkor tudnád, hogy 2 hetesen màr viszed a picit a -10-ben is, ha oviba suliba kell menni.
Nincs cukorból.
Szerintem semmi rosszat nem tettél. Picit próbáld meg lazábban ☺️
Vettem egy könyvet magamnak nem olyan régen. Egyszerűen már maga a címe miatt is. ( Én is ilyen para ember vagyok ám 😅) a könyv címe : Ne agyald túl. Most én is ezt tudom tanácsolni. Ne agyald túl.
Időre ,egészségesen született ? Nincs kint mínusz 20 fok. Nem szaladt a hó ,eső. Babakocsi amúgy is tök jó szélvédett. Rétegesen öltöztetted fel. Nem órák hosszat voltatok a szélviharba.
Annyi történt ,hogy kis drága aludt egy jót a friss levegőn ☺️
És igen , nyugodtan mehettek sétálni jókat.
Természetes ,hogy így érzel. Első baba. De minden rendben lesz.
😉
3as válaszolónak tök igaza van.
Ha lenne most egy nagyobb testvére , menni ,vinni kell oviba ,suliba stb..
Nálunk volt már ,hogy irtó nagy ,szó szerint hó viharba vittem a lányomat oviba ,az akkor kicsi 1 éves fiammal. A babakocsi kb nem látszódott ki a hó miatt. Tolni is alig tudtam 😅
Persze ,biztosan otthon hagytam volna ,ha lett volna vele valaki addig. Sajna nem volt. Így hát ha menni kell hát menni kell 😁
Novemberben szültem,3 naposan már sétálni vittük.
A kórházból másfél nap után küldtek haza.
Megfelelően felöltöztetve nem lesz semmi baja. Arra vigyázz, hogy ne adj rá túl sok ruhát. Max 1 réteggel legyen rajta több, mint rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!