Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól tettem hogy elvittem?...

Jól tettem hogy elvittem? Mondjuk már mindegy de aggódok.

Figyelt kérdés
Szerdán szültem. Ma délelőtt kijott a vedono és bekerette a gyereket a rendelobe 1 órára hogy megmerje, mert hogy nem volt 3 napig tejem és 3500gr szuletett de 3220 jöttünk haza. El is vittük párommal (nincs autónk, gyalog kb babakocsival volt 8 perc oda, 8 vissza) de nagyon mérges vagyok. Hűvös van, fuj a szél, 5 napos a gyerek!!!! Rá adtam rengeteg réteget, nem fázott, békésen aludt oda, vissza is a kocsiban de nagyon félek mi van ha mégis megfazott? Milyen vedono az ilyen? Első latogatastol mondtam hogy idiota, ma anyam is kiakadt rá. És akkor azt mondja, mivel már kihoztam az utcara, ha nem lesz szél kezdhetem a levegoztetest... Jól tettem hogy elvittem? Magamat is hibaztatom😔 Ja, első baba, szóval nyugodtan írjátok meg ha túlaggodom, nem fogok mrgsertodni, sőt 🤗
2022. ápr. 11. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Nyugodtan kiviheted minden nap, nem fog megfázni.
2022. ápr. 11. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1 hetes volt a baba amikor vittük gyerekorvoshoz. Novemberben. Semmi baja nem lesz.
2022. ápr. 11. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tél van

Egy szál pulcsiban voltam a játszótéren, a gyerekek koskabàtban vékony sapkàban.

A babakocsiban 24-25 fok van, ha kinn 17 fok

És szélvédett, főleg, ha teszel elé egy tetrát.

Minek a 100 réteg?

Azzal csinálsz bajt.

Nyugi!!!

A védőnőnek igaza van, ha nincs mérleged.

Ha gond lehet akkor pár nap alatt is lehet gond, emiatt méri.

Alapos, soron kívül szorít időt nektek.

Nézd innen a szituációt.

Ha lenne nagyobb gyereked, akkor tudnád, hogy 2 hetesen màr viszed a picit a -10-ben is, ha oviba suliba kell menni.

Nincs cukorból.

2022. ápr. 11. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi rosszat nem tettél. Picit próbáld meg lazábban ☺️

Vettem egy könyvet magamnak nem olyan régen. Egyszerűen már maga a címe miatt is. ( Én is ilyen para ember vagyok ám 😅) a könyv címe : Ne agyald túl. Most én is ezt tudom tanácsolni. Ne agyald túl.

Időre ,egészségesen született ? Nincs kint mínusz 20 fok. Nem szaladt a hó ,eső. Babakocsi amúgy is tök jó szélvédett. Rétegesen öltöztetted fel. Nem órák hosszat voltatok a szélviharba.

Annyi történt ,hogy kis drága aludt egy jót a friss levegőn ☺️

És igen , nyugodtan mehettek sétálni jókat.

Természetes ,hogy így érzel. Első baba. De minden rendben lesz.

😉

2022. ápr. 11. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Még télen is kivittem, ha nem fújt a szél kegyetlenül. A babakocsiban védve van ellene és amúgy csak simán megfelelően fel kell öltöztetni (nem túl). Nem porcelánbabák éppen. Szerintem picit túlaggódtad ezt most, de szerintem első babásnak még simán belefér ez a fajta aggodalom
2022. ápr. 11. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3as válaszolónak tök igaza van.

Ha lenne most egy nagyobb testvére , menni ,vinni kell oviba ,suliba stb..

Nálunk volt már ,hogy irtó nagy ,szó szerint hó viharba vittem a lányomat oviba ,az akkor kicsi 1 éves fiammal. A babakocsi kb nem látszódott ki a hó miatt. Tolni is alig tudtam 😅

Persze ,biztosan otthon hagytam volna ,ha lett volna vele valaki addig. Sajna nem volt. Így hát ha menni kell hát menni kell 😁

2022. ápr. 11. 15:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek!!! Tényleg megnyugodtam, és igen, ezért írtam hogy első baba hogy valószínűleg tulaggodtam🤗 Amugy igen, egészségesen született, csak 37+6 napra nem tervezett császárral, csak sajnos hiába lett tejem, nem akar hízni 😔
2022. ápr. 11. 15:33
 8/9 A kérdező kommentje:
4es válaszoló neked külön köszönöm, nagyon jól estek a kedves szavaid, amúgy a, kis teknős azóta is alszik🥰
2022. ápr. 11. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Novemberben szültem,3 naposan már sétálni vittük.

A kórházból másfél nap után küldtek haza.

Megfelelően felöltöztetve nem lesz semmi baja. Arra vigyázz, hogy ne adj rá túl sok ruhát. Max 1 réteggel legyen rajta több, mint rajtad.

2022. ápr. 11. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!