Mikor lesz bababörze Nyíregyházán?
Én itt szoktam megnézni:
Sajnos Nyíregyházát nem találtam, de felhívhatod őket, mikor terveznek ott börzét!
nemrég volt én voltam. aug.22.-én.
de szokott lenni októberben is.
de vélemény szerint egy turkáló jobban megéri ha ruhát akarunk venni... a zöme turis ruha volt. (Next, George, H&M, Gap, stb...)
A régi Szuper helyén lévő turi jó nagyon, főleg a hónap első hétfőjén van teljes árucsere. a köv.október 4.-én lesz, amikor teljesen kicserélik, nyitásra kell menni és akkor borítják ki előttünk a zsákokat. van harc a ruhákért de érdemes.
A börzén mondjuk cipőket éri meg venni.
kicsit hosszú lett, bocsi :)
Sziasztok! Nyíregyházi anyuka vagyok, szerettem volna én is a babaruha-börzén árulni, de lekéstem a regisztrációról. Van egy-két alig hordott ruhadarabom kisfiúknak. Akit érdekel esetleg tudok róluk képeket küldeni. Van egy pár kisméretű hosszú újjúm (50,58), de a nagy részük 74-es. Pulcsi, téli kabát sállal, kordbársony nadrág. A C&A-ból valók, a bársonynaci Benettonos, a hosszú újju bodyk Brendonból vannak. Van egy 20-as méretű Siesta bőrcipőm is. Írjatok privit, vagy a bernadettke77@citromail.hu-ra, ha valakit érdekel.
Nagyon szívesen házhoz is viszem őket, akár megtekintésre is.
18 hós kisfiú anyukája
Szia!
Sajnos a kisfiamra ezek már kicsik, 80-86-os méret kell neki.
De szívesen megnéztem volna a ruhákat.
: )
Mi is 86-ost hordunk, ezért igyekeznék megszabadulni a kicsiktől. Az a helyzet, hogy minden ismerősöm, akinek nálunk kisebb babája van az kislány, és ház ezek tipikusan fiús holmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!