Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébred a 3,5hónapos...

Miért ébred a 3,5hónapos babám az elmúlt éjszakákon többször?

Figyelt kérdés

1hónapos kora óta vacsi után(rögtön alvás olyan 7körül)csak hajnali 1-2 és 4-5körül ébredt enni.Mostanában viszont kel 12kor 2kor 4kor és 6kor végleg fölkel.

Vagyis,annyira vagdossa magát,és tekergeti(hason alszik) a fejét,hogy arra kel föl,és már csak szopi után alszik újra vissza.Pedig a hasfájást már elvileg "kinőtte".Érdekes mód éjjel az sose zavarta.

A hőmérséklet nagyjából ugyan annyi nap mint nap,ma pl a redőny lyukacsosra állítva az ablak bukóra nyitva(vagyis csak bukósan résnyire).Nem tudom mi zavarhatja.Állandóan "elmászik".Este leteszem függőlegesen a kiságy oldalához képest,és mire bemegyek 2óra múlva már keresztben van.

Kegyetlenség ha nem adnék neki éjjel 2óránként cicit?Vagy kicsi még ehhez?(nagyon nem hagyhatom sírni,piszmogni,mert egy szobában alszik a 23hónapos naggyal)

2010. szept. 15. 12:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Amikor 2 óránként cicizik úgy látod,hogy eszik is rendesen vagy csak nyugtató cicizik??Ha igen akkor nappal eszik eleget???Elég a tejcsid?

Egyébként nállunk is pont olyan 3,5 hónaposan ezt csinálta és én akkor utánna olvastam,hogy lehet a fogzás miatt,hogy gyakrabban ébred!Azt gondoltam ez még egy kicsit korai,hogy fogzás miatt de attól,hogy még nincs annyira beduzzadva az ínye attól még lehet mert állítólag éjszaka "mozognak"a csontok!Úgyhogy adok neki éjszakára chamomilla homeo bogyót é azóta jobb!Ha mégsem fogzás akkor sem ártasz a homeos bogyóval(bár nállunk már más jelei is vannak a fogzásnak:nyálfolyás,mindent töm a szájába)Ja és nekem is körbevándorolta a kiságyat éjszaka,beleraktam hálózsákba és azóta jobb a helyzet!arra szerintem vigyázz,hogy ne mindenre reagálj cicivel mert akkor nagyon hozzászokik és később is majd csak arra tud visszaaludni!Remélem tudtam segíteni!

4 hós kisfiú anyukája

2010. szept. 15. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!