Rám miért nem mosolyog a babám?
2 hónapos a babám és "mindenkire" mosolyog csak rám nem :(
2 hónap alatt egyszer mosolygott rám.
Pár napja a gyerekorvosnál úgy mosolygott a doktornőre h el kellett alélni annyira édes volt.
Apára is olyanokat szokott mosolyogni.
Ma volt itt anyukám, "beszélgetett" vele és akkorákat mosolygott.
De nekem nem :(
Csinálhatok akármit, beszélhetek, énekelhetek, mondókázhatok akárhogy, egyáltalán nem mosolyog rám :(
Követ a szemével, néz rám és a szemembe, ha meghallja a hangom akkor figyel.
De mosoly az nincs és ez annyira bánt. Ma majdnem elsírtam magam amikor láttam anyukámmal :(
Erre nem gondoltam, ha ez az oka akkor azt el tudom fogadni :)
Akkor élvezem azt amikor valami változatosság miatt mosolyog :)
Szia. 8hónapos lesz a fiam.
Őszintén? 🤣 ugrálok neki egész nap, bolondozok, mondókázok, játszok vele, alig alig mosolyog vagy kacagja el magát.
Délután 5kor hazaér apa, belép az ajtón csak annyit mondd neki hogy szia és a fiam már kacag kuncog. Estig le sem lehet törölni a vigyort az arcáról 😅😂
Én már elfogadtam, hogy nem vagyok olyan érdekes.😂
Én egész nap ugralok egy mosolyert az apja annyit mondd neki hogy szia és már vigyorog is.. ki érti ezt?🤷♀️🤣😂
Köszi szépen, megnyugtattatok :)
Tegnap jöttek barátok babanézőbe és úgy vigyorgott rájuk 🙄😏, így h írtatok már nem esett rosszul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!