Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindegy melyik mosószerrel...

Mindegy melyik mosószerrel fogom mosni? Mármint ami "kisbabás" (sentsitive) az jó? Kell e öblítő? Vasaltok e?

Figyelt kérdés
Most tervezem kimosni a ruhácskákat, amit vettem, ezért érdekelne. Köszönöm a segítséget előre is.
2022. ápr. 6. 20:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%
Amugy az 5 nek igaza van!Én pl.parfümöt nem használtam,csak golyós dezodort.Mi a francnak szívja be a baba azt a töményet.
2022. ápr. 7. 06:36
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
11 vagyok. Az lemaradt, h nen vasalok en se. 2 gyerkoc mellett orulok ha bekerülnek a szekrenybe :D
2022. ápr. 7. 07:18
 23/26 anonim ***** válasza:
73%
Én Ariel babyt használok, az elején abszolút öblítő nélkül, semmi szükségét nem éreztem. Mostmár egy nagyon pici coccolino sensitive öblítőt használok neha-neha. Vasalni szoktam a ruháit, pedig alapból nem vagyok az a vasalós, de az ő ruháit kifejezzetten szeretem vasalni.
2022. ápr. 7. 07:42
 24/26 A kérdező kommentje:
#20 Köszönöm szépen! 😊👍
2022. ápr. 7. 09:57
 25/26 A kérdező kommentje:
#22-23 Köszönöm szépen! 😊👍
2022. ápr. 7. 09:59
 26/26 anonim ***** válasza:

"Akkor te mivel mosod? Mert az lemaradt a válaszodból"

Írtam két példát, én azokkal szoktam mosni, Easyfresh vagy Cleaneco, csomagolásmentes boltban veszem kimérősen, de ha ilyen nincs a közeledben, neten is, meg lehet őket rendelni, nagyobb tételben is szeritnem. Ha néha-néha akarok egy kis illatot, Ahimsa mosóparfümöt használok, kasmírvirágot vagy tavaszi szellőt, azokból csak pici kell.

Vannak már magyar ökotermékek is, csak azok drágábbak már. Ja, magunknak is ezeket használom természetesen, nem csak a gyereknek. Bár mi másban is natúrkozmatikumokra hajtunk, natúrszappan, stb, nekünk ez fontos, és nem drágább, mintha Ariel mosóport meg Fa tusfürdőt használnánk.

2022. ápr. 7. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!