Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik pelenkának a legjobb a...

Melyik pelenkának a legjobb a nedvszívó képessége?

Figyelt kérdés
Kislányom 1,5 éves. Naponta többször pisil egyszerre nagyobb mennyiséget, amit már nehezen bír el a pelenka. Gyakran átázik.
2010. szept. 14. 22:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak az ajánlatot. Lehet hogy megpróbálom.
2010. szept. 14. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is a liberó vált be most 5méretet veszek a kislányomnak 10kg és 14hónapos lesz 24.-én.Elötte a pamperst vettem............állandóan pisis volt szegény minden éjszaka úszott az ágy.Liberóval még nem volt bajom az éjszakát mindig kibirja.Pedig az én kicsim is rengeteget iszik!További szép éjszakát kívánok neked!:)

2010. szept. 14. 22:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia

Szintén 10kg körüli a lánykám pampersnél a 4+os,liberónál az 5-ös jó,most 4+os huggiest vettem és eddig jól bírja.Mondjuk 1,5 évesen napi közel 2 liter folyadékot lenyom + a leves stb szóval van pisi bőven

2010. szept. 14. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Pampers. Még nem hagyott cserben.
2010. szept. 15. 07:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Pampers. Huggies-nál, DM-esnél, Libero-nél folyton öltözködtünk, még napközben is, nemhogy éjszaka... Pampers-ből is csak a legújabb vált be, Golden Sleep.
2010. szept. 15. 07:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekünk a Pampers nem vált be egyáltalán.

Szinte már mindent próbáltunk,és a zöld Tescos szerintem a legjobb.

2010. szept. 15. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!