Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyíregyházán voltál mostanában...

Tittiritty kérdése:

Nyíregyházán voltál mostanában vérvételen a babáddal?

Figyelt kérdés
9 hónapos babámat viszem holnap reggel vérvételre és szeretném tudni, hogy pl honnan veszik a vért ekkora babáknál? Egyáltalán mik a tapasztalataitok?
2010. szept. 14. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem ott voltam, de mi is voltunk 1 évesen. Kisfiam szopizhatott előtte, a kis karjából vették. Nagyon nehezen találtak vénát, így majdnem átküldtek minket a gyerekosztályra, de végül meglett a "galád". Nagyon jól viselte kisfiam, engem jobban megviselt mint őt.Akkor sírt, már amikor benne volt tű.
2010. szept. 14. 21:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál:-)

Már túl vagyunk rajta és szerencsére tök simán ment minden. Kedvesek voltak, vénát is találtak elsőre:-)

Hát nálunk is én voltam parás, a kiscsajom vagány volt nagyon:-) Csak a lefogás nem tetszett neki.

Szép napot Neked/Nektek!

2010. szept. 15. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!