Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog végre elmúlni a...

Mikor fog végre elmúlni a tejkiütés?

Figyelt kérdés
Annyira aggódom a kisbabám bőre miatt, 1 hete kezdődött a tejkiütése, azóta egyre rosszabb, már mindenhol van az arcán, és a fején, fülein és már a mellkasán is kezdenek előjönni. Bekentem anyatejjel, és hintőporral, de sztem nem használ. Mit csináljak, a doki azt mondta magától el fognak múlni a kiütések. De mikor?
2010. szept. 14. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

nálunk 6 hétig tartott. nem kezeltük semmivel, mert ez igazából magától múlik el...

nálunk is volt csúnyább is a pöttye, nekünk nagyon sokáig tartott, de utána olyan szép lett:) ne ijedj meg, ha sokáig tart, ez természetes, van akinél nem tart sokáig, nálunk igen. én már tiszta ideg voltam ez miatt, de tök felesleges volt.

2010. szept. 14. 18:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem maradnak hegek ugye?
2010. szept. 14. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! A kislányomon is voltak tejkiütések.Kb addig tartott,amíg szoptattam.Utána nyomtalanul eltűntek.Nem maradtak hegek utána.Ne aggódj! Ennél nagyobb baja ne legyen!

Üdv.:1éve babázó anyuka :)

2010. szept. 14. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamon kb 4-5 hetes korában jöttek elő, és kb 3-4 hét múlva magától elmúltak. Nagyon csúnya volt neki is, de semmi nem látszik, gyönyörű a bőre.
2010. szept. 15. 17:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap megyünk dokinénihez, hátha felír valami krémet.
2010. szept. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!