Kisfiam 10 hónapos és mostanában éjfél után mindig hisztizve sír az anyukája után. Órákat fent van és amint megnyugtatom és leteszem az ágyába újra kezdi. Ha az apuka megy be hozzá, ugyanúgy sír? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 14:52
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy ez az ún. szeparációs félelem. Az én fiam is 10 hónapos. Ő mondjuk most kezdi végigaludni az éjszakákat. Nála 7-8 hónapos korában jelentkezett ez a jelenség. Viszont még mostanában is gyakran van,hogy amikor felébred keservesen sír, és alig tudom megnyugtatni. Állítólag ez elmúlik néhány hónap múlva. Ha erről van szó, akkor csak annyit tudsz tenni, hogy megöleled, megszeretgeted, hogy tudatosítsd benne, hogy Te nem fogod magára hagyni, mindig gondoskodni fogsz róla. Én sokszor magamhoz is vettem az ágyba. Sokan azt mondták, hogy ezt nem szabad, de nálunk bevált. Csak eljutottunk oda, hogy végre két hete átalussza az éjszakát, és nem követeli, hogy az én ágyamba jöhessen. Sokkal jobban jártam, mintha hagytam volna kínlódni a saját ágyában. Mint minden babával kapcsolatos dologhoz sajnos ehhez is végtelen türelem, és kitartás kell. Nem hiszem, hogy van egy olyan megoldás, amivel egyik-napról a másikra meg tudod oldani a problémát. Az jutott még az eszembe, hogy az is lehet, hogy rosszat álmodott. Esetleg volt valamilyen kellemetlen tapasztalata napközben, és ezzel kapcsolatosan. Nekünk vérvétel után fordult elő ugyanez.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Még a fogzás jutott az eszembe. Nem lehet, hogy jön a fogacskája? Ennek mondjuk vannak más tünetei is, pl. dugdossa az öklét a szájába, stb stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. A foga is jöhet,mert nagyon be van dagadva az ínye,de akkor máshogy sír.
2008. dec. 17. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!