Új szülött szoptatott baba hányszor kakil egy nap? Az enyém minimum minden szoptatás után. De van,hogy többet is. Ez normális? Itt nappal +éjszaka együtt alatt vagy 12-14-et értek.
Figyelt kérdés
10 napos a baba2022. márc. 26. 15:24
2/10 anonim válasza:
Újszülött esetén teljesen normális, idő kell, míg beáll egy ütem.
3/10 anonim válasza:
Van amelyik 3 naponta, van amelyik minden szoptataskor
Az enyém volt, hogy közben és utána is.
Mind2 gyerekemnek a legkevesebb 10 de inkább 12-3 pelenka ment 3-4 hónapos korig naponta..
1 éves korig napi 6-7 ment el.
4/10 anonim válasza:
Normális. Nekem a mai napig kakál jóformán minden szoptatás után. Vannak napok, amikor csak 2-3x. (Most 3 és fél hónapos.) Újszülöttként evett, kakált, aludt, evett, kakált, aludt... Ez ismétlődött nap mint nap 🤭
5/10 anonim válasza:
Normális. Naponta 10-12 pelenkát használtunk el az első 2 hónapban, a többségében kaki is volt. Utána fokozatosan csökkent a mennyiség, fél évesen már csak napi 4-5 kaki volt, kb 10 hónapos volt mikor beállt napi 1re.
6/10 anonim válasza:
én kislányom is kakilt minden szopinál, később is, már 1 éves kor felett is napi 2x kakilt , valószinűleg gyors az emésztése
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2022. márc. 26. 20:43
8/10 anonim válasza:
Mi vagyunk a másik véglet... Kb. 10 naponta van egyszer kaki, így pelusból kb. 5 db fogy naponta!
9/10 A kérdező kommentje:
Jó neked utolsó. Itt éjjel is volt vagy 4 kaki. Az egyik ráadásul a nyakàig folyt... És emiatt mindig felébred teljesen
2022. ápr. 1. 09:01
10/10 anonim válasza:
#9 Jesszus, nem irigyellek! Nekem nagy szerencsém van Vele, lassan öt hónapos és még mindig heti egy kakija van, igaz akkor pincétől a padlásig, de ez érthető is. A két nagy Fiamnak volt naponta többször az elején, amíg anyatejesek voltak, aztán mikor ,, szilárd" ételt kaptak kevesebb lett.
Ezen sajnos nem tudsz változtatni, a Te kicsid úgy látszik nem hasznosítja a teljes mennyiséget, amit megeszik, nekünk a védőnő azt mondta, azért van a heti egy, mert mindent hasznosít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!