Mi lehet a baj, ha egy 6 hetes baba csak komfortszopival tud megnyugodni? Anélkül csak sír egész nap, alig alszik. Egyetlen óra van a napban, amikor jókedvű és tudunk játszani.
Növekedésugrás
Soha semmi bem elég nekik ilyenkor
Pár nap és el szokott múlni
#13 az anyatej fájdalomcsillapító hatású is, és a gyomornak igenis kímélőbb sokszor keveset enni, mint hagyni kiürülni aztán egyszerre nagyobb mennyiséget bezabálni. Szóval amellett, hogy elavultak az információid, még csak nem is logikusak.
Kérdező, 6 hetesen ez teljesen normális babaviselkedés. Tudom, hogy nehéz és megterhelő, én is átestem rajta. 6 hetesen amúgy is van növekedési ugrás, csak így tudja magának felszaporítani a tejet, ha folyton cicin lóg. Meg egyébként is, a szopi nem csak étkezés, neki ez a minden, a megnyugvás, a biztonság, a kapcsolat a világgal. Ijesztő dolog megszületni és 6 hetesen még nagyon új neki minden, teljesen érthető, ha még vissza akarna bújni az ismerős biztonságba.
Szerintem is növekedési ugrás, amit lehet, hogy nem bírsz teljesen tejjel, így zárkózik fel a szervezeted az igényekhez, ő pedig így jelzi, hogy többre van igénye.
Esetleg próbáld meg a bőrkontaktot. Nekem mondjuk nyári babám van, de sokat segített, ha úgy kötöttem magamra, hogy egy kivágott felső volt rajtam, a fejét pedig úgy fordítottam, hogy a csupasz mellkasomhoz (kivágott részhez) érjen. Melegség, anyaszag, bőrkontakt, hallotta a szívverésem gondolom és megnyugodott. Sokszor bejött, amikor már nem volt más ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!