5.5 honaposan kezdett forogni a babám. Ez azt jelenti, hogy minden mozgásformát ezután késve fog csinálni?
Igen előfordulhat , de nem biztos !
Az én lányom is ilyen későn fejlődő volt … vagyis inkább úgy mondom lassú fejlődő !
Olyan kis komótosan mindent 😂
1 éves volt amikor felállt és bútorokat fogva lépkedett, 16 hónapos volt amikor egyedül elindult mármint így hogy elengedte a bútort a kezünket minden segítséget !
Mostmár 2.5 múlt , jelentem fut, gyönyörűen sétál ! Nincs semmi baja ! A mozgás és a beszed fejlődés osszefug, így a beszéde is késve indult be és meg most sem az igazi , de a vedononk erre annyit mondott hogy majd utoléri magát oviban a beszéddel !
6 honapos kor alatt nincs el késve ( ha koraszulott volt akkor+ annyi ido amivel korabban jott)
De tenyleg ennek nem néztél utana? Akkor sem mikor zavart h nem fordult meg? Mert csak zavart ha kiirtad 🤷🏻♀️
Hozzávetőleg 6 hónap
Ez olyan mint a fog váltás. Semmit nem jelent hogy ki mikor váltja de senki nem marad tej. fogakkal. Fiam most 5, 5 éves, most mozog neki. Csoporttarsa novemberben volt 5 és már múlt hónapban kiesett.
Plusz mínusz pár hónappal mindenben eltérhetnek a nagy kömyvtől. A babák nem olvassák
6 honapos korig ajanlott a forgas, a tied 5,5 honapos, csak en nem ertem a kerdest ?
🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!