Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos baba megfazas?

3 hónapos baba megfazas?

Figyelt kérdés
Sziasztok, babam 3 hónapos. Masfel hete szenvedünk megfazassal.Laz nincs szerencsére. Az orra nagyon ritkan folyik, inkább egesz nap szörcsög, röfög. Tengervizes irrspray, orrszivas megvan, de alig jon ki neki valami. Nem mulik, orvos szerint türelem. 2 napja adok neki sterimart 2x 5 cseppet. Szerintem mar hasznalnia kellene, de nem vettem eszre. Inkabb az tűnt fel, hogy eves utan meg 2 oraval is bukik, szerintem a hasa is faj. Eddig nem volt ilyen. Szerintetek lehet a sterimartol? Ha a ti babatok beteg meddig tart? Mivel kezelitek? Ugy felek, hogy komolyabb baj lesz, hogy igy elhuzodik.
2022. márc. 19. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen orrszivot használsz!

Ha szorcsog akkor az azt jelenti hogy fent van a valadek! Ahhoz csakis porszivos orrszivo a legjobb semmilyen más nem tudja azt lehozni!

Tehát ha eddig nem azzal tisztítottad neki akkor szerezz be mi hamarabb , nem nagy összeg gyógyszertárban kb 1500 Ft !

Ugyanis a kicsiknek az orr és az arc és homlok üreg nagyon közel van, ezért mindenképp muszáj megfázás esetén rendesen tisztítani mert nagyon könnyen atterjedhet az arcuregebe vagy a homlokuregebe gyulladást okozva ott !

Nekem volt kézi, elektroMos orrszivom is de egy kicsit komolyabb megfázásnal kizárólag a porszivora köthető az ami érdemben segített tisztítani az orr járatokat , ha az orr járatok rendesen vannak tisztítva akkor néhány napon belül jobban kell legyen a babad !

Kitartást és jobbulást Neki ❤️

Jah és valószínűleg ezért van a több bukás is !

2022. márc. 19. 19:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! Nosiboo elektromos orrszivonk van. Meg fogom próbálni mindenképp
2022. márc. 19. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A Sinupret (gondolom ezt cseppented, nem a Sterimart🙂) semmit nem ér, három gyerekkel nagyon sokszor vettem, kár volt...
2022. márc. 19. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Folytatom, mert elküldtem véletlenül. A Nosiboo szuper, én a három gyerekkel nyúzom hat éve. Pont olyan jó, mint az orrszi-porszi, csak kényelmesebb. 👍 Nasivin baby orrcseppet (0-1 évig) vegyél neki mindenképpen, sokat segít. Nem elég kitisztítani, le is kell lohasztani a nyálkahártyát, hogy kapjon rendesen levegőt.
2022. márc. 19. 19:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Istenem 😂😂😂agyam nincs mar. Igen arra gondoltam. 🙉
2022. márc. 19. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fenistil csepp is segìthet, bár egy 3 hòsnak szerintem nem ìrnak fel...az a nyálkahártya duzzanatot szèpen lehozza
2022. márc. 19. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!