Hanyásig üvölt a baba. Miért??
Második:
Vagy az anyukája ringatja lassan és dudol neki, vagy én ringatom lassan és nyugodtan beszélek hozzá(valószínűleg a mélyebb hangom nyugtatja, mert általában pikk pakk megnyugszik).
Érdekes hogy a védőnő szerint is hisztizhet, 3 hónapos kor után az első dac korszak(csak mert sokan írták hogy nem hisztizik).
Azt elfelejtettem hogy első baba.
Négyes: nem hinném hogy bármelyikünk is durva az öltöztetésnél.
Nyolcas: hogy nem tud minket megkülönböztetni, azt erősen kétlem.
3 hónaposan dackorszak? 😂😂😂 Jó hülye a védőnő is.
Nem egy ekkora baba nem hisztizik. 1,5-2 éves korban kezdődik az első dackorszakos. Majd akkor rájössz mi az a dac meg hiszti.
Az nyilvánvaló volt hogy első baba😂😂
A vedono nem tul kompetens, ha egy 3 hos babanal dackorszakot emlit. Szerintem olvass szakirodalmat, tajekozodj. Fb, Instan gyermekpszcihologus blogot akanlom. A dackorszak 2 ev korul kezdodik.
Ha 3 hos akkor eppen a 4. Trimeszternek van vege.
Lehet pl, hogy
valami megijesztette;
Fáj a hasa, ha anyatejes, akkor lehet az anya olyat evett, ami bántja a pocakját, ha tápszeres, akkor lehet másik kellene neki;
Túlfáradt;
Túl sok inger éri, ilyen a sok villogó játék, tv, a környezete zaja(ők még nem szoktak hozzá, nekünk már fel sem tűnik), hogy kézről kézre adják egyik idegen kezéből a másikba;
Lehet hogy valahol feszesebb az izomzata és öltöztetés közben nagyon megfájdult neki;
Lehet frontváltozás is🤷♀️
Igazából bármi miatt...de hisztizni ő még nem tud és nem hiszem, hogy a védőnő ilyet mondott volna, hogy 3 hónaposan dackorszakos....
Hátha valakinek segít.
Elmúlt másfél éves a kislányunk, egyszerűen ahogy jött úgy ment ez a nevezzük bárminek...
Kinőtte, vagy nem tudom. Egyre ritkább lett, majd 7-8 hónapos korára teljesen elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!