Rafael névhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
Kisfiunknak ez a nevet néztük ki, áprilisban fog érkezni. Persze férjem külföldi ( francia ).2022. márc. 17. 14:56
11/20 A kérdező kommentje:
Ettől féltem én is... Hogy romának fogják hinni...
2022. márc. 17. 17:35
12/20 A kérdező kommentje:
De azért egy elég franciás vezetéknévvel csak leesik, hogy nem az...
2022. márc. 17. 17:36
13/20 anonim válasza:
Hát en majd' 50 vagyok és anno általánosban volt Rafael nevű osztalytarsam. Nem volt roma. Mindenki oda volt a nevéért.
Kerdezo, ha nektek ez tetszik, ezt adjatok. Nincs olyan név, ami mindenkinek tetszene
14/20 anonim válasza:
Szerintem francia vezetéknévvel nem gáz.
15/20 1112 válasza:
szerintem rendben van,és én is egy Rafit ismerek és ő sem c amúgy, de ha az lenne, akkor sem lenne baj; amúgy tehát, szal, jó név, magyar környezetbe is megfelelő.
16/20 anonim válasza:
Szép név a Rafael, külföldön főleg, mert nem cigányozzák le... De amúgy a Rafi becenév rettenetes. :(
17/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, mellesleg én is ismerek Rafaelt és egyáltalán nem roma.
18/20 1112 válasza:
Esetleg túl lágy, lehetne adni még mellé valami keményebb nevet is.
pl Tamás,Norbert,Attila,András,Antal,Andor,Zsolt,
19/20 anonim válasza:
Nekem magyar környezetben nem tetszik, de külföldi édesapával vállalható. Szóval ha ez tetszik mindkettőtöknek, adjátok nyugodtan.
20/20 anonim válasza:
Nagyon szép név.
Csak a becézése a rossz: Rafi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!