Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » újszülőtt babának lehet vmi...

újszülőtt babának lehet vmi vitamint adni ami még jobban erősíti az immunrendszerét?

Figyelt kérdés
kismamanak mit lehet szedni egy hete szültem
2010. szept. 13. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Szoptatsd! Neki most nincs jobb, és nagyobb immunerősítő, mint az anyatej.

Te szedheted a terhesvitamint, vagy egyéb más multivitamint.

Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. Neked is szükséged van a vitaminra, hogy feltöltődj, és a tejbe is átmegy belőle.

Gratulálok a Babádhoz.

2010. szept. 13. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
NEM de az anyatejben minden megvan,te szedhetsz vitamint,pl a terhesvitamint is szokták szoptatáshoz is javasolni.
2010. szept. 13. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Terhesvitamint szedheted tovább, vitamin max a cebion C vitamin van, ha kicsit nagyobb lesz.

Szoptasd, és jó lesz.

Egy éves kor után vannak már gyerek vitaminok.

2010. szept. 13. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs különösebb ok,amiért vitamint kell h adj,ill. az orvos nem javasolja,akkor nem kell neki semmit sem adnod,a Vigantolon ill. a Konakionon kívül.Elég a szopi neki.Én szedtem az Elevitet és C vitamint,mert téliek voltunk,és nagyon féltem h megfázok(nem is lettem beteg).Nem emlékszem már h a Konakiont tápszeres babának kell e adni,v mindenkinek,pontosítsatok kérlek.
2010. szept. 13. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Szoptass, és Te élj egészségesen. A Konakion-t tápszeres babáknak már nem kell adni, csak a D vitamint (azt kell mindenkinek)
2010. szept. 13. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1 éves kor alatt azért NEM javasolják az immunerősítőt,mert akkor nem fejlődik magától a baba védekezőrendszere!Semmilyet se aloeverásat,szóval semmilyet!A konakiont csak kizárólag szoptatott csecsemőknek kell adni,a vigantol meg évszakfüggő hogy mennyit!Esetleg ha nagyobb lesz,fogzásnál nekünk javasolták, a cebiont,de nekem nem szerette,semmivel bevenni!Így sem beteges!

Neked pedig valamelyik terhesvitamint javasolt a szopi alatt szedni,de jobb a sok gyümi,zöldség ha babád pociját nem bántja!

Gratula!

2010. szept. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!