Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babátok,...

Mennyi idős volt a babátok, mikor kérésre "pápázott", ill. tapsolt?

Figyelt kérdés
9 hónapos lessz a kisfiam a héten ,és csak 1 hete csinálja,ha kérjük,tudatosan.Védőnő szerint már elöbb kellett volna.Ugye nincs lemaradva,hogy még csak itt tartunk?Egyébként ügyes,már áll,lépeget bútorok mellett,gagyog is rendesn.
2010. szept. 13. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jézusom, ezek a védőnők!

Az én lányom 10 hónapos is elmúlt, amikor elkezdte inteni, és teljesen rendben fejlődik.

2010. szept. 13. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Ikreim másfél éves korukban csinálták.

Egészségesek.

2010. szept. 13. 15:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Jajj ezek a védőnők...nekem herótom van tőlük és az elvárásaiktól.

A nagyobb majdnem másfél éves volt, amikor először integettt, tapsolt... makk egészséges, eleven kis kópé

A kicsi most múlt 9 hónapos, ő még ülni, mászni sem tud, nemhogy integetni, tapsolni...

2010. szept. 13. 15:32
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 11 hónapos és integetni, csak az egyik szomszéd anyukának hajlandó senki másnak. Tapsolni azt kb.9hós korától csinálja, de mostmár pl. ha nincs kedve hozzá akkor rázza a fejét, hogy nem.

Nagyon ügyes a kisfiad, biztos nincs semmi gond vele.

Ja, és az enyém még nem áll, de vele sincs gond. Mindegyikük más és ez így van jól:)) Nyugi

2010. szept. 13. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is kb. 9 hónapos volt mikor elkezdte tudatosan.
2010. szept. 13. 15:53
 6/12 anonim ***** válasza:

11 hónaposan kezdte.

A mi védőnőnk meg oda volt meg vissza, hogy már integet. Azt mondta, jóval később kezdik a babák a tapsolást, integetést.

2010. szept. 13. 16:02
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

6 hónaposan kezdett integetni, viszont tapsolni nem tapsol még. 7hónapos most

Integetés is úgy jött neki hogy mondtuk hogy pancsi pancsi. Úgy csinált először mint a vízben, aztán most már integet a pá-pára is.

Viszont leginkább még csak itthon csinálja. :)

2010. szept. 13. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves volt a fiam, amikor már nem csak itthon csinálta, hanem kérésre másnak is.

Most 2 éves, ha kérem, hogy köszönjön, akkor integet és mondja, hogy helló (egyébként az apán és a hellón kívül még nem is beszél igazán). Mi is most voltunk orvosnál meg védőnőnél, és mondták, hogy minden rendben értelmes kisfiú és nincs lemaradva semmiben (a beszéd miatt aggódtam egy kicsit, de megnyugodtam).

2010. szept. 13. 16:31
 9/12 anonim ***** válasza:
11 hónapos múlt, és csak akkor integet, ha úgy tartja a kedve (nagyon ritkán), tapsolni meg az Istenért nem akar.... Én egyáltalán nem aggódom, a védőnőd meg nem normális.
2010. szept. 13. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:

most lesz 8 hós és integet, de még nem tapsol. mindenki mást csinál...

a védőnőktől a t@k@m tele......

2010. szept. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!