Mit veszel a babádnak karácsonyra? És karácsonykor mennyi idős lesz? A kisfiam decemberben lesz 10hónapos és nincs ötletem mit kapjon.
A mi kislányunk akváriumot fog kapni sok színes halacskákkal.Mivel "hal mániás"! :)20 hónapos lesz akkorra.Természetes kap majd valami kézzel fogható dolgot is,játékot,de még nekünk sincs meg mi legyen az.
Egyébként a golyópálya nálunk is kedvenc volt.
Ez a golyó pálya nagyon szupi ötlet. Utána járok hol lehet venni vagy rendelni ilyent. :) Nekünk ezek a Fiscer price-os golyók meg vannak a Tesco-ba vettem 2500 ft-ért nem tudtam milyen játékhoz valók de nagyon tetszettek édes figurák vannak bennük és a lányom is imádja. (strapa bírók az tuti)
Az én lányom is 10 hónapos lesz karácsonykor és amit tuti kap az a Fischer Price-os tanulószék, a formabedobós sütis bödön, Playscool-os porszívó.
Már vettem neki apróságokat könyvet DVD-t (bár tudom azt még nem fogja értékelni, de jó lesz később) kis hercegnős hátizsákot. Már alig várom az első karácsonyát.
:)
Komolyan azt hittem ezen csak en gondolkozok ilyen hamar de ugy tunik,hogy nem :) :) :)
18 honapos lesz karacsonykor.
Benti csuszdara gondoltunk. Azzal bent is nagyon jol el lenne. Es van egy benti medenceje amit kislabdaval teli tehetnek es igy abba csuszna bele :) Szeret jatszoteren lenni es telen biztos hianyozna neki.
Ezenkivul szankot szeretnenk. Itt Kanadaba eleg kemenyek a telek es igy biztos fogjuk tudni hasznalni.
De meg decemberig gondolkodunk rajta.
Az én kislányom 14 hónapos lesz karácsonykor. Szánkót biztosan fog kapni, bár ha hamarabb lesz hó, akkor biztos hamarabb megkapja. Gondolkozom én is a tanuló széken, vagy valamilyen babát szeretnék.
A család gyerekei most ilyet kapnak:
17:15!
ehhez a golyópályához is azok a golyók valók, mint a dinoszauruszoshoz, és ez is tök jó lehet:
23:11
de jó ez is. Lehet ilyent kapni itt Mo-on? Ha valaki tud linket megosztaná velünk???
Én is szeretnék ilyent a lánykámnak4 :)
Igen ezek a golyók ugyan azok!
"VAKSI" jeligére! :)
Köszönöm az e-mail-t és a linket!
Bocsánat, de nem működött valamiért a freemail, így itt válaszolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!