Az Angelcare 401-es légzésfigyelő önmagában bébiőrként használható?
Figyelt kérdés
Már egy éves a kisfiam, úgy gondolom már nem használnánk a légzésfigyelőt. A bébiőr rész még jól jönne, ugyanis elég nagy a ház, tartok tőle nem mindig hallanám meg, ha sír.
Használható csak bébiőrként? Vagy vegyek másikat, ami csak az? Vagy maradjak ennél, ártani nem árt ha, megy a figyelő is?
Tudom nem nagy probléma ez, mégis felmerült bennem, hisz itt bármit megkérdezhetsz :)
2010. szept. 13. 11:38
1/2 anonim válasza:
Én már használtam bébiőrnek. A kicsim kint aludt a teraszon a babakocsiban, és kivittem hozzá azt a részét, amin bekapcsolod a szerkezetet meg a világítást. A szülői egységet meg addig állítgattam, míg csak a hangot figyelte, mozgást nem. Nem volt egyszerű, de sikerült.
Szóval lehet!
2/2 anonim válasza:
Nekünk a 301-es van. Az érzékelő lapokat már kivettük az ágyból, az ágy mellé oda van téve a babafigyelő egység, az veszi a hangot, és manuálisan kell állítani rajta, hogy csak a hangot érzékelje. A mi egységünkön pedig hallok mindent, csak ugyanarra a csatornára kell állítani. Szerintem a 401-esnek a bébiegységébe is bele van építve a hangszóró, az érzékelő lapok nem kellenek hozzá, hogy halld a babát, csak nem tudom, hogy a beállításokat hogyan kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!