Ha elkezd kúszni akkor jobb lesz?
Figyelt kérdés
6 hónapos a fiam, minden irányban forog, hasonfekve kinyomja magát, körbe és hàtrafelé "kúszik". 1-2-szer már négykézláb is feltolta magát. Nagyon ügyes, nincs is ezzel semmi gond. Csak azzal hogy egész nap "panaszkodik" (én így hívom). 😅😤 szóval hasra fordul, van amikor teljesen jól elvan 15-20 percig is, de sokszor az megy hogy nyújtózik a játékok után, majd kinyomja magát fekvőtámaszba, lábával kapálózik és közben panaszkodik. Én arra gondolok hogy már nagyon menne, csak még nem jött rá hogy hogyan kéne. Na de ez a hang... 😤😅 ha a hátára fordítom akkor 1 másodperc és újra a hasán van és kezdődik előről. Ha végre rájön hogy tud haladni akkor ugye abbahagyja ezt a nyafogást? Mert ez nem sírás. Nem fáj semmije, nem éhes stb.2022. márc. 12. 12:37
1/7 anonim válasza:
S még mennyi egyéb nyafogás vár... Igen, valószínűleg abbahagyja, de aztán jön a következő "probléma", ami aktuális lesz neki.
2/7 anonim válasza:
20 éves korától már egész könnyű lesz😉
3/7 A kérdező kommentje:
😅 csak nem vagyok biztos sokszor hogy mikor segítsek neki. Meg van hogy ilyenkor szólok neki erre elkezd vigyorogni 🤔😅 de hát csak lent kell legyen valamennyit a földön, hogy megtanuljon majd járni 😆
2022. márc. 12. 13:28
4/7 anonim válasza:
Dehogy lesz jobb! Bocs, de ez egy nagyon buta kérdés. 6 hónapos nem nyűglődik annyit, mint egy kúszó, mászó gyerek, vagy ha jár és folyton elesik, bömböl és úgyis mindennel baja lesz ha már elkezd akarata is lenni.
5/7 anonim válasza:
5 hónapos a fiam, ugyanez a helyzet csak még a hasról hátra fordulás nem megy neki. De ugyanez, egész nap nyöszörög, sehogy sem jó, repülőzik.
A kúszás beindulását úgy várom mint a messiást...
6/7 anonim válasza:
Nálunk mindig kézben lett volna egész álló nap. A mászással lett jobb, úgy 9 hónapos korában xD
7/7 anonim válasza:
Az enyém ugyanezt csinálta! Teljesen bepöccent egy idő után. Volt, hogy olyan hisztit csapott, le, hogy csak néztem! Aztán elindult és egy csapásra megszűnt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!