Babóm 8hetes, és roppant keveset alszik. Szopi után is jó két óra mire elaltatom, aztán alszim 20-30 percet és ott az új szopi ideje. Éjjel is kel 4-5óránként?
Szia! Ugyanígy voltam én is, még kérdést is írtam ki!:) Azóta kicsit javult a helyzet (most 10 hetes), de tegnap pl megint nem aludt semmit napkózben, mégis fent volt éjjel 2x...Bízok benne, hogy lassan beáll a napirend. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy pihenj te is, amikor csak lehet! Esetleg próbáld szopi után kivinni a levegőre, ott általában hamarabb elalszanak! Kitartás!
Egy szintén fáradt anyuka...:)
Az én fiam is ilyen "nagy alvó volt" később is ilyen rövidkéket aludt. egyszer szuri után belázasodott akkor szinte végigaludta a napot.
Most sem egy nagy alvó délben alszik másfél 2 órát de már az éjszakákat végigalussza.
Anyós meg jött az okoskodásával, hogy az apja milyen jókat aludt, de valószínű a fiam ebben nem az apjára ütött...
20 hónapos kisfiú anyukája
Szia!
Tudom mit éreztek:(
Sajnos az én kisfiam 7 hónapos koráig nem aludt. Már mikor hazajöttünk a korhátból, két etetés között szinte végig ébren volt. Napi 2-3x aludt 30 percet, se több se kevesebb. Aztán mikor megtanult kúszni-mászni, akkor aludt 1x 1órát, és délután 30 percet.
Most 16 hónapos, és napi 1x alszik de álatlában 2-2,5 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!