Akinek tejérzékeny a másfél év körüli gyerkőce, mit ad neki enni?
Figyelt kérdés
Általánosságban? Reggelire ,vacsira? Eddig m sokszor tejpépet ettünk, joghurtot és hasonlókat? Mivel váltsam ki? Vajas kenyér és felvágott helyett mit adhatok neki? Csak gyümölccsel nem lakik jól szegénykém. 17 hónapos kisfiú anyukája2010. szept. 12. 16:25
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg a házitejet.Az én babámnak éveken át nem adtam tejet,pedig csak a tartósított bolti tejet nem bírta.
2/5 anonim válasza:
Szia!Nekem 14 hónapos most derült ki hogy valószínű tejérzékeny.Reggelire virsli-bár nem örülök neki,melegszendvics,sajt nélkül,rámával,mert az növényi.vacsira főzeléket kap,vagy ha a mi vacsoránk olyan,ami ő is ehet,akkor azt kap,elalváshoz tápszer.Én az uzsival vagyok bajban nekünk az volt joghurt,túró vagy ilyesmi...nem könnyű!
3/5 anonim válasza:
esetleg sütőtök, most van éppen. Egynek talán megteszi.
4/5 A kérdező kommentje:
Milyen virslit és felvágottat adtok pontosan? Mert úgy tudom azokban is, legtöbben van tej, vagy annak valamilyen formája. Amúgy nagyon köszi :)
2010. szept. 13. 07:49
5/5 anonim válasza:
off: a ramaban is van tejszármazék, viszont a liga margarin teljesen tejmentes
on:
lekváros kenyér, kukoricakása, zabkása (vízben főzve, kakaóval, karobbal ízesítve, v rizstejben főzve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!