Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha házasok vagyunk, visszük a...

Ha házasok vagyunk, visszük a kórházba a házassági anyakönyvi kivonatot, s csak annyi kell ahhoz, hogy az apa nevére kerüljön a baba? Semmi vérvizsgálatot vagy valami mást nem végeznek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk talán a házasági anyakönyvi kivonatot se kérték,bár akkor már visszajáró vendégek voltunk (3. gyerekkel :) )
2008. dec. 16. 17:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Vettek vért a babáktól amikor megszülettek? Tőlem annak idelyén igen, de a páromtól nem, s mai napig a vércsoportját sem tudja, ne adj isten valami baja lenne, azt sem tudom milyen vér kell neki.
2008. dec. 16. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én babómnak megnézték a vércsoportját és ráírták a zárójára.

Tőlünk se kérték a papírt,csak megkérdezték,hogy házasok vagyunk-e.

5 hós pici fiú anyukája

2008. dec. 16. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk kérték a házassági akkivonat másolatát, ami nem lehetett régebbi mint 90 nap. (MÁV kórház). Egyébként a szülésznőt kérdezd meg, vagy csak egyszerűen telefonálj be a kórházba feleslegesen ne menj be a polg.mesteri hivatalba másolatért. :)
2008. dec. 16. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
én is úgy hallottam, hogy 90 napnál nem régebbi hitelesitett másolat kell a házassági anyakönyvről. én úgy gondoltam, hogy nem fogok azért nagy pocival ideoda rohangálni, úgyhogy az eredetit vittem. nem is volt gond belőle.
2008. dec. 17. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!