Mennyire ártalmas a babákra a iqos/heets kifújt gőze?
Figyelt kérdés
Semmi erre irányuló adatot nem találtam. Férjem heetsel, általában a wcn, vagy a másik szobában. Én már nem érzem a szagát, de Anyum felvetette hogy nem biztos hogy egészséges a két hetes gyereknek. Tapasztalat? Vélemény? Kérlek indokold is meg, tehát a káros ,szokjon le kommenteket mellőzzük ☺️2022. febr. 28. 13:58
11/15 anonim válasza:
Ja és az nem igaz, hogy nem szívja be a bútor és a szövet. A férjem kocsijából csak úgy ömlik a szaga, pedig lehúzott ablaknál szívja.
12/15 anonim válasza:
#8 tok miondegy mi az, egy felesleges dolog. nem kell cigizni. nincs semmi ertelme, csak a penzt viszi, a tudot roncsolja, a szaga meg rossz
13/15 anonim válasza:
Attól, hogy nem ég átveszi. Nálunk ultrahangos párásító van, az sem ég (mégcsak nem is melegít, csak porlaszt) mégis érezni még 1-3 nap után is a függönyön, textileken, ha tettem bele illóolajat, akár csak 1-2 cseppet (nagy lakás, mégis érezni a túlfelén amikor megy, mégha gyengébben is)
14/15 anonim válasza:
Egyedül a kátrány hiánya miatt “jobb”, mint a rendes cigi, dehát közel sem jó… tisztes távolban tartanám tőle a babát, paterold ki ilyenkor a férjed.
15/15 anonim válasza:
Nem egészségesebb, és mivel viszonylag újkeletű találmány, a hosszú távú egészségügyi kockázatait nem is tudták vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!