Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek volt sírós a babája?...

Lyoni kérdése:

Kinek volt sírós a babája? Meddig tartott? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 20:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miért, történt valami?
2022. ápr. 3. 09:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Olvastam erről hogy emiatt is lehet nyugos 😕
2022. ápr. 3. 10:01
 13/20 A kérdező kommentje:
De megyünk majd neurológushoz más miatt
2022. ápr. 3. 10:01
 14/20 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt hogy van e tapasztalat
2022. ápr. 3. 10:02
 15/20 anonim ***** válasza:
De milyen sérülés lenne ha nem történt semmi?
2022. ápr. 3. 11:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Olyan nem történt hogy leesett vagy hasonló de arra gondoltam hátha szülés közben valami, mert feszíti magát
2022. ápr. 3. 14:00
 17/20 A kérdező kommentje:
És hogy “éltétek túl?” Mikor sehova sem lehet menni, sehol nem jó, idegen helyen nyüglődik, sír, alapból nyugosebb . Hordozoban, babakocsiban is üvölt, elaludni is üvöltve és alig akar..
2022. ápr. 25. 18:32
 18/20 A kérdező kommentje:
Van ismerősünknel is baba de semmi bajuk.. játszanak nézegetnek..
2022. ápr. 25. 18:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy megyünk. Akkor is ha szenvedősebb. Pont most mentünk dédiékhez húsvétkor, a gyerek nem szakadt le rólam, ha le akartam tenni ordított, nyújtotta a kezét, hogy vegyem fel. Így a kezemben volt másfél órán keresztül. Muszáj kimozdulni, erre nem lehet fogni, hogy hónapokra a négy fal közé ragadj.

Babakocsiba nem nagyon sétálunk már (13hónapos), van nagy udvar, szemben van a játszótér de ha mégis bele kell tenni, már jobban bírja, illetve a csatos hordozó nagy segítség.

Pontosan tudom mit érzel, tesóm fia 7hónappal idősebb. Születésétől kezdve alig sírt, csak ha éhes volt, akárkivel hagyhatod, eljátszik magának, nem lóg az anyján egész nap. Irígykedve nézem őket egy-egy nehéz nap után.

Én hiszem, hogy a születési körülmények miatt ilyen (születési trauma), és évekig kihathat a gyerekre. Utólag átgondolva egyáltalán nem hagyták, hogy természetes úton szülessen meg.

2022. ápr. 25. 21:22
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod

Azt hittem csak az én gyerekem ilyen mert vedono mindig mondja hogy sír.. pedig már sok babát láttak

2022. ápr. 26. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!