Kinek volt sírós a babája? Meddig tartott? Mi volt az oka?
Úgy, hogy megyünk. Akkor is ha szenvedősebb. Pont most mentünk dédiékhez húsvétkor, a gyerek nem szakadt le rólam, ha le akartam tenni ordított, nyújtotta a kezét, hogy vegyem fel. Így a kezemben volt másfél órán keresztül. Muszáj kimozdulni, erre nem lehet fogni, hogy hónapokra a négy fal közé ragadj.
Babakocsiba nem nagyon sétálunk már (13hónapos), van nagy udvar, szemben van a játszótér de ha mégis bele kell tenni, már jobban bírja, illetve a csatos hordozó nagy segítség.
Pontosan tudom mit érzel, tesóm fia 7hónappal idősebb. Születésétől kezdve alig sírt, csak ha éhes volt, akárkivel hagyhatod, eljátszik magának, nem lóg az anyján egész nap. Irígykedve nézem őket egy-egy nehéz nap után.
Én hiszem, hogy a születési körülmények miatt ilyen (születési trauma), és évekig kihathat a gyerekre. Utólag átgondolva egyáltalán nem hagyták, hogy természetes úton szülessen meg.
Köszönöm válaszod
Azt hittem csak az én gyerekem ilyen mert vedono mindig mondja hogy sír.. pedig már sok babát láttak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!