Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet ez?Többi lent?!

Mitől lehet ez?Többi lent?!

Figyelt kérdés

Szaisztok!

Van egy 5 hetes babám aki 100% tápszeres.90ml tápszert eszik 6-7x egy nap.Napközbe sokat alszik kb csak enni kell fel ritka mikor fent van.Amikor fent van a nagymamájával elvan hallgatja "nézegeti".Viszont mikor én beszélek neki rám se hederít kb.Éjszaka viszont fürdés után ugye kap enni és a következő etetésig csak sír és ez minden nap így megy.Mostmár napközbe is van,hogy két etetés közti időt kb végig sírja.És nem tudom megnyugtatni és már ideges vagyok ettől.Nagyon szeretnem őt de bosszant és rosszul esik,hogy nem tudom mi a baja segítenék neki de nem tudok.

Valamit én csinálok rosszul?

Hogy tudnám elérni,hogy napközbe többet legyen fent?Mert aggódom,hogy sokat alszik valamikor valamikor meg kb 10perceket alszik.

Viszont azt nem tudom,mitől van,hogy az ébren töltött időt kb csak sírassal tölti.

Hasa szokott fájni és elég sokat bukik van,hogy egy órával az evés után is,nem mindig büfizik.

Dee ez az esit sírást nem értem

2022. febr. 25. 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Milyen tápszert kap?

Ha sokat bukik akkor érdemes lenne kimondottan bukás elleni tápszerre váltani.

A hasfájás sajnos ilyen, a babák javarésze az első 3 hónapot végig szenvedi a hasfájással.

Ha viszont este mindig ugyan akkor sír, akkor így adja le az egész napos ingert.

2022. febr. 25. 16:53
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen mindig ugyan abba az időpontban kb.

Dehát szegénykém egész nap alszik kb. akkor milyen ingereket nem piszkáljuk őt :(

2022. febr. 25. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Probáltál neki nagyobb adag tápit adni, lehet kevés neki. Az a dolga hogy aludjon nekem kb 4 hóig ettek, aludtak.
2022. febr. 25. 17:26
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
4. Trimeszter, igény szerinti táplálás. Ezeknek olvass utána
2022. febr. 25. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ez a "túlingereltség" miatt lehet.

Az én kisfiam 9 hetes, de már kb a 3. hét óta így van. Este elkezdődik a nyűgösség, fürdés után az elején le sem tudtuk rakni úgy sírt.

Aztán rájöttünk, hogy a következő etetésig babakocsiban elalszik. Utána már át tudjuk tenni az ágyába. Egy próbát megér :)

Még fejletlen az idegrendszerük, ezért nehezen kapcsolnak ki estére, ne idegeskedj ezen, majd csak kinövik! :)

2022. febr. 25. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fáj a pocakja.
2022. febr. 25. 21:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Én próbaltam mindent fürdés után de semmi nem vált be nála.Sétálunk,énekelünk,mesélünk,hasalunk bármi.Kézbe elalszik alszik 5perceket és sír
2022. febr. 25. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy természetes jelenség. A babák nyűgösebbsk estére. Altasd magad mellett. Nekünk ez vált be a sűrű ébredés és sírás ellen. Magamhoz vettem és olyan jót aludt hogy csoda. Pici babát nem lehet semmihez hozzászokatni.
2022. febr. 25. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha korábban vagy később fürdeteted?
2022. febr. 26. 05:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam a fürdetést át tenni.Úgy kezdtük,hogy fél 8kor fürdettünk akkor éjfélig ugye (kövi etetésig) sírás.Akkor azon gondolkotam túlpörgeti a fürdés ezért átraktam 7re a fürdést.Úgyan úgy éjfélig sírás.2napja 5kor fürdettem és hajnal 1ig sírás volt.Fürdeni egyébként úgy látom,hogy szeret de amint kiveszem a vízből már keservesen sír.Most váltottunk tápszert de szerintem ez rosszabb mint az előző de olyan bénának érzem magam,hogy csak találgatni tudok.És úgy sír,hogy van mikor nem lehet megnyugtatni van mikor egy kicsit megnyugszik majd 10perc mulva újra rákezd a sírásra.Napközbe meg elvan eszik alszik.Lehet a fürdetés után a vacsinál több tápszert kéne adjak?Mert utanna aludni szokott ő szépen és 1x kel fel enni este utánna már csak reggel kel enni.
2022. febr. 26. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!