Frissen szült anyukának mit vinnétek be a kórházba főtt ételt? A köménylevesen kívül.
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 07:38
11/19 anonim válasza:
Azóta írtak még, nem utolsó voltam hanem 7:55(husis)
12/19 anonim válasza:
Már befaltam, de legközelebb.....:)))
13/19 anonim válasza:
Én inkább főzeléket kértem, mert ha nem produkálsz a wc-n, nem engednek haza, úgyhogy minden rostosat ...:)
14/19 anonim válasza:
Én rántott husit kaptam, és rábólintottak a nővérek, ehettem szabadon. De a tejbegríz is nagyon-nagyon jólesett, amit a kórházban asszem a második napon adnak.
15/19 anonim válasza:
Ami a kedvence, de kerülni kell a puffasztó dolgokat,bab, borsó,lencse.
Mi palacsintát vittünk,mert imádja, meg húslevest, rántott husit, joghurtokat
16/19 anonim válasza:
Én is húslevest és rántott húst, sültkrumplit, almakompótot kaptam. Nagyon jól esett. A madártejért rám szóltak, figyelmeztettek, hogy nagyon vigyázzak a tejtermékekkel, mert könnyen laktózérzékeny lehet a baba tőle, ráadásul hasfájást, bőrkiütést okoz a babáknál. Anyukám hozott mindennap be ebédet, amíg a kórházban voltam. Leginkább valamilyen levest és másodikat. Levesek közül, lehet hús, zöldség, tojás, gulyás, zöldborsó, stb... Másodiknak, natúrszelet, rántott szelet, krumplifőzelék, zöldborsófőzelék, tökfőzelék, túrós tészta, bolognai spagetti, krumplis tészta, stb... Sok, sok gyümölcslé, ásványvíz, és gyümölcs.
17/19 anonim válasza:
Húsleves tésztával, tojásleves, madártej minden mennyiségben. Leves legyen mindenképp, mert az is folyadéknak számít, a tejtermeléshez pedig az kell.
18/19 anonim válasza:
jaj, aminek nagyon örültem, az gépsonkába tekert kőrözött volt! Nagyon jólesett, főleg, hogy az első napokban csak krumplit adtak folyton. Utána anyu hozott húslevest, köménymaglevest, joghurtot, vajkrémet, rántott husit. Azok is nagyon jólestek.
19/19 anonim válasza:
Fini tyúkhúsleves (lehet kis sárga zsírréteggel a tetején legalább tuti tud a wc-n produkálni :D), + csirkehusi rántva, krumplivan és rizzsel, állítólag a rizs jót tesz a tejnek, én is úgy tapasztaltam hogy valóban termelődik szépen tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!