Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az ottonkészített barack...

Az ottonkészített barack beföttet sem eheti a 11 hós baba?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem eheti. Ha a cukortartalom miatt kérdezed, mi néha túrórudival is 'bűnöztünk' már akkor is.

15 hós kislány anyukája

2008. dec. 16. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem a cukortartalom miatt.Már mi is eszünk 2ónapja túrórudit.....

A tartósító miatt.Azt mondják,hogy konzerves barackot nem ehet....

2008. dec. 16. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:

én adtam neki konzerves barackot, egy kicsit kifőztem és semmi baja nincs a fiamnak.

Sógornőm is adta a kislányának.

2008. dec. 16. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi meggybefőttet eszünk már vagy 9-10 hós kora óta. A banán meg a narancs elég uncsi egy idő után:-)
2008. dec. 16. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:

A lányom kap vegyesen mindent.Mangót,me´z dinnyét,körtét,banánt, almát.Mikor mit.Minde´g frissen veszem,de már barackot ugye nem kapni,pedig szereti nagyon eze´rt érdekel.

köszönöm a va´laszokat.

2008. dec. 16. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is tettem el neki nyáron, az kis szalicil nem árt, a legfelső barackot ne add oda, mert az szívja be a legjobban. Szerintem kevésbé káros, mint a déli gyümölcsökben lévő érés gátló anyagok. Szintúgy 11 hónapos baba anyukája.
2008. dec. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!