Cipő méretben tudnátok nekem segítenni?
Sziasztok,10hónapos kislányomnak szeretnék benti papucsot es kinti cipőt rendelni.Üzletekbe meg az ő méretében nem találok.Az a baj hogy teljesen mások a számazások.Van egy kinti cipője(pepcos)18as már majdnem kicsi,h&m ből szeretnék neki viszont kapot onajd eggyet 18/19 és az meg hatalmas.Vett valaki h&mben mikor 10hós volt a babája?hatha valaki tudna segíteni.köszönöm
(Kerestem interneten de sehol nem írtak szét hogy a h&mben mekkora kéne neki)
Papucsot????
A 2 évesem sem tud benne biztonságosan menni.
Elefanten kicsi még, ahogy a Pepcos is
hm nagy volt nekünk.
Én is szenvedtem az egyik gyerekemmel..
Tutyi is ezeket a bőr talpú mamuszokat takarja
Van meskàn is
Méretre varrnak.. (hopp hopp )
Olyan mintával, amivel kéred.. olcsóbb mint a Liliputi .
Nàlunk is nagyon hodeg a padló, emiatt hasznàltuk.
Műanyag szèket haszbált tologatva jàrássegítőnek a nagyobbik nekem ezek után 2-3 hónappal indult el egyedül 13 hónaposan.
( kicsi minden nélkül 10 hónap+4 naposan )
1.
Az a baj,hogy cipőt venni internetes rendeléssel nagyon zsákbacica,azt (szerintem) csak úgy jó,ha rá méred helyben a lábára.:o
Legalábbis én mikor Deichmannban akartam neki cipőt venni vagy 10-et felpróbáltattam vele,körbe küldtem (ő már járt,így neki ez opció is volt) egy kis sétára aztán ami tetszett és kényelmesnek tűnt azt vettük.(Nike Air Max)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!