Milyen digitális hőmérőt vegyünk?
Figyelt kérdés
Öt hónapos a kisfiam, és elkezdődött az igazi fogzás, ami egy kis hőemelkedéssel is jár nála. Nem szeretem a higanyos hőmérőt használni.2007. dec. 30. 11:41
1/3 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen homlokrarakós babahőmérőt.(Egy sima hőérzékeny lapocska.)Csak arra kell azokkal figyelni,h először a család minden tagja mérje le vele a hőmérsékletét meg a higanyossal is,mert nem biztos,h pontos értéket mutat.Aztán az eltérés ismeretében lehet használni,és a mért értékhez mindig hozzászámolni az eltérést.
A másik meg ezek a fülbedugod,és megnyomsz egy gombot.Az nem tudom,h hány mérésig pontos(több száz,esetleg ezer,a papírján rajta van),utána inkább csak irányadó.Előnye,h gyors,és nincs benne higany.
Harmadik,a higanyosat le lehet cserélni alkoholosra.(Ezekben van piros vagy kék lötyi a higyany helyén.)Ezek több évig pontosak,majd egy időő után reákcióba lép a festékanyaggal a mérőfolyadék,és elállítódhat.
2/3 anonim válasza:
Nekünk Microlife van és egy Dimarson mindkettő elég olcsó volt, és tökéletesen működik már évek óta. Van egy olyan digitális amit a homlokon végig kell húzni és valami érzékelő "leolvassa" a hőt. Na ez nekünk nem vált be elég ritkán veszem elő. Pedig ez jó drága volt.
3/3 anonim válasza:
Szerintem bármelyik digitális jó, nekünk pl. Rossmanos van, volt asszem egy ezres, teljesen pontosan mér, bekapcsolom, mérek vele, pár másodperc és csipog, már olvashatom is le az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!