Baj lehet ha a gyerek ket evesen kezdett csak el.mutogatni?
Nem mutogatnia hanem már beszélnie kellene, remélem ez csak valami kamu kérdés. Ha nem, akkor vidd szakértőibe, hogy minél hamarabb fejlesztéshez juthasson.
Azért azt nem tudom, a háziorvos, védőnő nem jelezték a státusz vizsgálatokon?
Ha nem fejlődik rendesen a beszéd, a szociális készségek és a mozgás, lehet autizmus, ne hagyd elúszni a dolgot, most még sokat lehet fejleszteni.
Járj utána mindenképp.
A mutogatás hiánya figyelmeztető jel lehet, de ez önmagában még édeskevés, hogy autizmust kiáltson bárki is.
Nekem egyáltalán nem volt "mutogatós" egyik gyerekem sem, a kicsinél emlékszem, hogy ő sem mutogatott még 22 hónaposan sem. Jól rám is ijesztettek, hogy nagy a baj, lehet autista vagy szellemi fogyatékos. Nem autista és nem is szellemi fogyatékos. Viszont hipoton, ami lassította a fejlődését. Jártunk fejlesztésre és én is otthon célirányosan foglalkoztam vele. 3 éves korára utolérte a kortársait, sőt... Vidd el fejlesztésre, de tartsd észben, hogy egy vélemény nem vélemény. És a szakember sem biztos, hogy annyira szakértő mint amennyire mutatja.
7-esnek pedig igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!